Eco wallpaper7

Tapetfrukost med Emma von Brömssen.

 

Eco wallpaper5

Min torsdag började ganska stressigt med att jag trodde att jag hade glömt både dator och kamera på spårvagnen. Jag hittade väskan i hallen hemma sen, kände mig som en förvirrad småbarns mamma och kastade mig på en ny vagn mot Emma von Brömssens bloggfrukost och presentation av tapetkollektionen Simplicity för Eco Wallpaper.

Eco wallpaper1

Jag kom lite sent, men fick med mig en underbar shiapudding för att sedan lyssna på Emma och Madeleine när de berättade om kollektionen.

Eco wallpaper2 Asiatiskt möter skandinaviskt. Emma är så oerhört duktig, och man märker att allt hon gör är genuint, genomarbetat och väldigt mycket hon.Eco wallpaper3

Jag smög runt med kaffekopp i ena handen och kameran i andra och blev så sugen på både flare och blommiga byxor när jag spanade in dessa fina tjejer i köket. Den otroligt goda frukosten stod Antikhallarna för.

Eco wallpaper4 Och tapeten i det här rummet blev jag också sugen på… hela lägenheten var tapetserad med Emmas tapeter och finns snart till salu på Lundins fastighetsbyrå.

  Eco wallpaper7

Fick med mig så fina saker från denna morgon att jag blir alldeles rosig om kinderna, och nu är jag så himla sugen på att tapetsera mitt sovrum… Tusen tack för denna morgon.

Fler bilder från frukosten hittar du hos Krickelin och Drömma

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny