Jag heter Nanna van Berlekom och bor centralt i Göteborg med mina två underbara barn, 5 och 7 år gamla. Jag frilansar inom foto, styling och text och brinner lite extra för kombinationen av ord och bilder vilket gör bloggen till ett perfekt uttrycksmedel för mig. Här blandas jobb med det personliga, små ting i vardagen, sådant som kommer i min väg och på något sätt påverkar mig. På instagram heter jag @nannakerstin. Om du vill komma i kontakt med mig, maila: nannavanberlekom@gmail.com

Numera hittar du bloggen Nanna van Berlekom här

Jobb på Hotel Pigalle.

Jobb på Hotel Pigalle.

hotell pigalle 1200x797

Förra veckan lånade Nina och jag två rum på Hotel Pigalle för att plåta lite nytt… Jag älskar verkligen detta ställe. Rummen är underbart inredda med vackra tapeter och genomtänkta detaljer in i det minsta. Längst upp ligger restaurangen Atelier och takterassen där jag njutit av både ostron, bubbel och drinkar denna sommar, och på sistone har det blivit flera luncher inne i den mysiga restaurangen. Pigalle är ett sådant ställe som man vill stanna kvar på för alltid helst…

Pigalle blogg 1200x797

Detaljer. Visst passar vissa av våra grejer perfekt in? Glasen har jag förälskat mig i och skulle vilja beställa både vinglas, champagneglas och dessa små.

Pigalle posters utskick 1200x797

Vi har fått in så många nya fina print.. Du hittar dem under nyheter

Emma Fallman apa + tiger 1200x797

Emma Fällman är duktig på detaljer som du ser. Totem Monkey och Totem Tigerm sticker ut lite från djurprintsvärlden tycker jag. Fantastiskt vackra!

Hotell pigalle lunch 1200x797

Vi avslutade med lunch på Atelier. Underbart gott som alltid! jag hotell pigalle

Tusen tack Pigalle för att vi fick låna er miljö.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

nanna-van-berlekom

Jag heter Nanna van Berlekom och bor centralt i Göteborg med mina två underbara barn, 5 och 7 år gamla. Jag frilansar inom foto, styling och text och brinner lite extra för kombinationen av ord och bilder vilket gör bloggen till ett perfekt uttrycksmedel för mig. Här blandas jobb med det personliga, små ting i vardagen, sådant som kommer i min väg och på något sätt påverkar mig. På instagram heter jag @nannakerstin. Om du vill komma i kontakt med mig, maila: nannavanberlekom@gmail.com Numera hittar du bloggen Nanna van Berlekom här

Senaste inläggen på Lovely Life

När ränderna går ur

När minimalisten i mig väcks till liv då är det ungefär så här det ser ut. Så ni ser, citatet Ränderna går aldrig ur har

0
Läs mer »
Stäng meny