talesofendearment.shoes.miami.1

Kom till Sveagatan imorgon och fynda…

Eduards Brick + bow + marmor 1200x797

 

Nu tittar jag bara in snabbt för att säga hej och berätta att imorgon mellan kl 15-18 har vi utförsäljning av en massa sekunda varor på Sveagatan 20 i Linné, Göteborg. Kom och fynda! Vi har bland annat en hel drös med megaposters till fina priser. För er som inte kan komma kan jag trösta er med att ni har 10% rabatt i webshopen fram till imorgon kväll. Använd koden HÖST10 i kassan. Imorgon kommer det att vara sjukt rörigt om du kommer förbi…. Vi håller som bäst på att röja upp och måla om för att i fortsättningen ha öppet fre-lör varje vecka. Varmt välkommen ändå!

Ha en fin söndagkväll nu. För mig blir det ett glas vin, godispåse och film. Fint så.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.