sotsomduar.finax

En frukost i augusti och två vinnare.

volangdag 4En sån här mörk regnig höstdag kan jag lätt drömma mig tillbaka till andra dagar. Som när jag och fina Linda på Volang åt en lång frukost tillsammans på Kafé Magasinet  i början av augusti. volang dag

Att kunna gå klädd så här kan man ju längta efter…volangdag2liksom att sitta länge länge på en uteservering eller innergård och bara prata ikapp.

volangdag3Foto: Linda Hansson

Tack snälla till er som deltog i tävlingen om boken Home stories av Ida Magntorn , så fint att läsa om alla era inredningsprojekt! Skulle helst av allt vilja ge en bok till er allihop… Men dessa två hade lite extra tur:

“Jag, min man och våra två barn bor i en vaktmästarbostad på 56 kvm i en kyrkas taknock. Det är en gammal lägenhet med märklig men charmig planlösning, många gömställen trotts så liten yta. Den är också under ständig förändring, och jag letar alltid efter nya smarta och vackra lösningar. Vardagsrummet är en sak jag vill lösa. Allt som samsas om detta rum är leksaker, tvätt, arbetshörna och såklart allt som vanligtvis ryms i ett vardagsrum. Jag vill få en enhetlig känsla trotts allt som ju måste samsas där inne. Sedan har vi sovrummet som vi alla delar på. Det är det rummet som aldrig blir prioriterat. Jag vill måla det i mörka mustiga färger, ta in linnetyger, bygga smart till barnen så båda får en egen mysig plats. Jag vill kunna VARA där inne. Där behövs det också bättre förvaring, och jag planerar att ordna med det, men är inte helt säker på hur”

“Bor i ett 20-tals hus och har massor av renovering framför oss. Men vi har också tre små barn som just nu går före allt annat. Skulle dock älska att få bläddra, läsa och drömma mig bort med boken i min hand, inspireras, så att den dag när vi får tid och ork att ta tag i vår renovering vet precis hur jag vill ha det”

Grattis Julia och Sofia! Maila era adresser till nanna@lekiosk.se så kommer snart en bok i brevlådan.

0

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.