Jag heter Nanna van Berlekom och bor centralt i Göteborg med mina två underbara barn, 5 och 7 år gamla. Jag frilansar inom foto, styling och text och brinner lite extra för kombinationen av ord och bilder vilket gör bloggen till ett perfekt uttrycksmedel för mig. Här blandas jobb med det personliga, små ting i vardagen, sådant som kommer i min väg och på något sätt påverkar mig. På instagram heter jag @nannakerstin. Om du vill komma i kontakt med mig, maila: nannavanberlekom@gmail.com

Numera hittar du bloggen Nanna van Berlekom här

I denna tystnad finns ju allt som jag har letat.

I denna tystnad finns ju allt som jag har letat.

Bunches1Göteborg var vansinnigt grått när jag vaknade. Min själ har svårt att vakna till liv då och jag lyssnade på Kleerups version av min bandomsidol på bussen in till stan. Men först snodde jag med mig delar av hans fredagsbukett från Bunches och fick med mig gårdagens blomkålssoppa och surdegsbröd.

Bunches2Imorgon är en annan dag, eller hur? Lite blå himmel och solljus snälla…

Bunches3Vitt vin är grejen har jag förstått… och blomkål, potatis, grädde och buljong. Kiosken har blivit så himla mysig nu sedan vi byggde om. Mitt andra hem där jag gärna dröjer mig kvar över en middag eller glas vin. Imorgon har vi öppet 12-15 på Sveagatan och det är @sofiagatan som är där  för själv ska jag hämta igen all förlorad tid med mina skatter <3

Ha en fin helg nu.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

nanna-van-berlekom

Jag heter Nanna van Berlekom och bor centralt i Göteborg med mina två underbara barn, 5 och 7 år gamla. Jag frilansar inom foto, styling och text och brinner lite extra för kombinationen av ord och bilder vilket gör bloggen till ett perfekt uttrycksmedel för mig. Här blandas jobb med det personliga, små ting i vardagen, sådant som kommer i min väg och på något sätt påverkar mig. På instagram heter jag @nannakerstin. Om du vill komma i kontakt med mig, maila: nannavanberlekom@gmail.com Numera hittar du bloggen Nanna van Berlekom här

Senaste inläggen på Lovely Life

Stäng meny