Min Söndag och new in.

nannafilmDenna kalla söndag har jag mest hållit mig inne. Jag har växlat mellan te och kaffe, filosofiska rummet och olika podcast, gråtit till en berättelse om en olycka, målat klart mitt kök och skruvat upp en hylla, vikt barnens tvätt och bläddrat i filmfestivalens nya katalog. Jag njuter så extremt mycket av min egen tid när jag lyckas ha den.nannagreenByxorna är ett av mina senaste köp. Älskar både färgen och vidden och jag bar dem både på julafton och nyår. Till våren tänker jag mig ett par vita sneakers till.nannaeduardsDen här axelväskan från Eduards har jag önskat mig i säkert ett år och äntligen har jag en egen. Helt perfekt för en laptop, lite småkrafs och telefon. Tips! Det finns en enda svart kvar som dessutom ligger på rea. Med koden EXTRA10 får du ytterligare 10% rabatt på reapriset.

Nu önskar jag dig en skön söndagkväll och en mjuk måndag.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny