hej från köket.

vintage hos mig2Det är snökaos i min stad idag. Hela situationen får mig att längta efter barnen något oerhört. Tror att jag aldrig kommer att vänja mig riktigt vid att inte vara en del av deras vardagsglädje. Äntligen snö liksom… som dom längtat efter den.vintage hos mig

Mitt kök är ett sådant där i grunden helt oinspirerande kök med beige plastmatta, beigebrunt kakel och 90- talsluckor. Ja, ni fattar. Det är knappt att jag orkat ta tag i det eftersom det är en hyresrätt. Men nu är det målat och i söndags skruvade jag upp och målade in en gammal hylla och nu är jag peppad att fixa resten också.

vintage hos mig 3

På grund av kaoset lämnade jag paketen på Sveagatan och gick hem och plåtade och gjorde jobb vid datorn istället. Imorgon kommer vår kategori Vintage att fyllas på med fint. Håll utkik.

På vägen hem köpte jag årets första semla och min bakgrundsmusik idag har varit Phosphorescent. Nu serveras det snart musslor och färska räkor här på en vanlig tisdag. Älskar vardagslyx!

Hoppas du har en fin tisdag Du med

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny