pyamasnutnoteslove845

tre fina från dagen.

Nanna van Berlekom-three things Jag vaknade intill pionerna. Älskar hur dom ändrar sig för varje dag och blir vackrare och vackrare fast på olika sätt.Nanna van Berlekom-three things2 Drack svart kaffe i all hast, med ny ring och nytt armband. Jag som bär väldigt lite smycken är glad att kunna välja precis vad vi ska ta in i butiken. Snart finner du dessa två finheter hos oss. Freckles Lovisa 1200x797Sen bar jag i väg en trave inramade Freckles för att plåta mot en fasad. Och Du… Lovisa är nog min favorit. Tycker så himla mycket om den här. Men du hittar allihop under Nyheter.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny