IMG_3597x

Weekly mix.

Nanna van Berlekom- weeklymix4Igår kväll kom det där rycket som jag väntat på. Utan minsta planering fick soffan flytta till fönstret och alla tavlorna åkte ner. På morgonens promenad från förskolan plockade jag med syrén och efter en halvtimme satt alla tavlorna uppe igen fast på ett nytt sätt.  Kändes riktigt skönt att sitta här och jobba idag faktiskt. Med kaffe och syréndoft och lite fredagskänsla inombords. Nanna van Berlekom- weeklymix5 Igår fick barnen följa med och mingla på Gulleds innergård där vi mötte upp fina Lisa MarieDom hittade genast den perfekta platsen för film, hamburgare och skönt häng. Han i bakgrunden levererade helt magiskt goda varianter av hamburgare från restaurang Tiden.Nanna van Berlekom- weeklymix3 En annan dag åkte vi till stan och mötte upp Anders Melldén, som förutom att vara gift med en kär vän till mig, också är sommelier och journalist och en av Sveriges främsta rosévinsexperter. Jag fick med mig hans alldeles nya bok som rakt igenom handlar om just rosévin. Härligt, eller hur?Nanna van Berlekom- weeklymix2 Du får veta allt från begynnelsen, tillverkning och tekniker, till trender, mat och tilltugg. Plus massa härliga historier på det. Du kommer inom kort ha chans att vinna en bok här, så håll utkik.Matine baguette nude + hand3 1200x797En dag var jag och Nina i palmhuset och fotade nya väskor. Förlåt att jag tjatar om dom här, men tycker dom är så himla fina.Nanna van Berlekom- weeklymix1Idag var tanken att vi skulle gå på Emma Greens vernissage, lämna en blomma och säga grattis. Men det kom ett spöregn emellan och längtan hem efter fredagmys blev för stor. Så vi köpte med oss godsaker och hade en riktigt mysig kväll hemma istället. Efter en intensiv vecka ska det bli underbart med lördagmorgon och att ta allt som det kommer.

Fin helg nu, och Du, vad kul med så många frågor. Tänkte dela upp det på två inlägg som kommer snart, men du har fortfarande chansen om du undrar över något.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny