Pink flamingos & a dead fox

Hämtade ut lite bilder idag som jag lämnat på framkallning. Då var det fortfarande sensommar och solens strålar värmde skönt fast det var i slutet på september. Kvällens skiva är The Tallest Man On Earth “Shallow Grave” och trots att musiken påminner mer om ljumma sommarkvällar så börjar jag få små sting av julkänslor. Kanske beror det på att Christer Sjögren sjöng julsånger på Tv 4 morron när jag slog på det i morse. Här i Paris kommer det nog att dröja innan snön dyker upp, om den ens kommer att göra det. Längtar i allafall tills jag får pulsa i snön och andas frisk luft där hemma i skogslandet.

Det är lustigt hur man kan sakna det man inte har så mycket. Men gräset kommer nog alltid va grönare på andra sidan, eller ska jag säga snön vitare på andra sidan…

© Anna  Malmberg

(For TRANSLATION click on the flag under the post!)

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.