Porte de Clignancourt

I går gick jag och Sara omkring på marknaden i Porte de Clignancourt i sex timmar tills tårna nästan blödde pga av nya skor. Men det var en fantastisk dag med solsken, dock rätt kyligt, och massa julklapps fynd och även några julklappar till mig själv som jag inte kunde hålla mig i från. Men mina fynd får ni se snart.

Nu ska vi ta tåget till byn Montfort l’Amaury som ligger nån dryg halvtimme med tåg från Paris. Där ska vi bli bjudna på lunch av min vän Mia och hennes pojkvän  Jean-Baptiste. Hoppas ni får en skön tredje advent!

© Anna  Malmberg

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.