Babes_in_Boyland-creative_meeting-therese_plathuset_gotland-23

Två intervjuer med mig

Just nu medverkar jag i ett par intervjuer på två andra bloggar som jag tänkte tipsa om, så du kan lära känna mig lite närmare 🙂 På Kulturöjn berättar jag om den julmarknad som jag är initiativtagare till – med konst, design och vintage på Clarion hotell här i Visby. Den andra är när Babes in Boyland var på Gotland senast, då gjorde de ett kreativt möte med mig här hemma hos oss. Om du vill läsa mer så hittar du intervjun på Kulturöjn här och det kreativa mötet hos Babes in Boyland här.

Ha en fin tisdagskväll!

Alla bilder i inlägget är tagna av Babes in Boyland.

 

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Så roligt att läsa! Extremt fina bilder dessutom:)

    1. Åh men tack Linda! Ja, Matilda kan verkligen skapa magisk känsla i sin bilder <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny