plathuset_tredje_advent_pepparkakshus2

Pepparkakshus och en liten adventsgran

Hoppas att ni har haft en fin måndag! Här kommer några bilder från vår helg.
Vi började julpeppen redan i fredags och bakade ett pepparkakshus efter kvällsmaten. Det blev ett relativt enkelt pepparkakshus men med lite gotlandsfeeling ändå, mina tankar går iallafall till de högsmala hus som finns inne i Visby.

I lördags efter lunch tog vi en tur till skogen för att hämta hem en liten adventsgran. Vi har nämligen turen ha att världens snällaste grannar som äger skogsmark och har gett oss tillåtelsen att ta en gran därifrån (man behöver ju markägarens tillåtelse för att få hugga en gran eller ta granris). Så skönt att komma ut en stund efter förmiddagens julstädning och annat hemmafix. Så vi packade lite glögg och pepparkakor i en korg och gav oss iväg.

Harry ville så gärna ha en egen liten gran på sitt rum. Det kanske kan hända att jag har påverkat honom lite, för jag hade alltid en egen adventsgran när jag var liten. Men jag vill så gärna ge honom just det där som jag själv upplevde som lite extra magiskt.

Efter några varv i skogen så hittade vi en fin och lagom stor en som fick följa med hem.

Jag gissar att det var extra mysigt att somna på Harrys rum den natten, i skenet från en alldeles egen liten gran <3

Idag är det måndag med solsken och bara en vecka kvar!

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

    1. Tack Anna! Ja, han tycker att det är himla mysigt på hans rum nu 🙂 Ha en jättefin jul om vi inte hörs här dessförinnan <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny