plathuset_barnrum_skrivbord_forvaring_pixi_bocker_diskett_lada2

För ordningens skull

Tusen små pryttlar överallt! Ordning och förvaring av leksaker är minst sagt en utmaning här hemma. Med ett stort intresse för pyssel av olika slag så blir det ännu svårare. Pärlor, legobitar och glaskulor ligger ofta uppradade längs golvlisterna.Men vi hittade nyligen en gammal kryddhylla på loppis, en så kallad ”Reda-hylla”. Med den på skrivbordet så blir det iallafall lite mer överskådligt – pärlor, pennor och allt annat pyssligt man kan tänkas behöva samlat på ett enda ställe. Och väggskåpet rymmer färgburkar och allt annat som är lite mer skrymmande. Tapeten här ovan som många undrar över är vintage, men håll utkik på tradera eller kika här för att hitta annat fint.Och det här enorma gamla träskåpet som stod i snickarboden när vi flyttade in, det sväljer verkligen allt! Här samsas leksaker och kläder, och även om det är rörigt i skåpet så ser det välstädat ut så fort man stängt dörrarna till det. Här med gamla väskor ovanpå, fyllda med pussel och sällskapsspel.Någon annan som hade en julkalender fylld av småböcker, typ ”pixi”? Ett litet tips, en gammal diskett-ask passar formatet perfekt och lätt att bläddra fram det man söker.

Har du några grymma försvaringstips? Dela dem gärna med mig i kommentarfältet!

Follow my blog with Bloglovin

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny