Jag heter Therese och bor med min familj på Gotland. För två år sedan tog vi steget från storstaden till landsbygden. Vi flyttade till vårt sommarhus, som vi skämtsamt brukade kalla Plåthuset. Ett trähus som på 70-talet försetts med plåtfasad.

Jag arbetar som frilansdesigner och kreatör. I bloggen delar jag med mig av olika kreativa projekt, livet på landet, mitt hem, arbete och annat som inspirerar mig.

Välkommen!

Kontakt: info@studioplathuset.com

Hotell Kungsträdgården

Hotell Kungsträdgården

Kikar in här idag och tänkte dela några bilder från hotellet vi bodde på i Stockholm – Hotell Kungsträdgården. Ett privatägt familjehotell i gustaviansk stil på Västra Trädgårdsgatan precis intill Kungsträdgården. Vi anlände till hotellet innan rummen var klara, så vi lämnade väskorna i receptionen. Vi fick oss en snabb överblick av baren och restaurangdelen (skön mix av lite franskt, lite bistrokänsla och en dos 1700-tal) innan vi begav oss vidare för dagens arbete. Den första dagen i huvudstaden kan du läsa om här.När vi senare kom tillbaka från Gamla Stan så hade mörkret fallit över skridskobanan i Kungsträdgården. Vi hade magnifik utsikt över den från fönstret i vårt rum! Med trötta fötter i högläge så intog vi champagnen vi fått (se föregående inlägg) med utsikt över tusen små skimrande lampor.Morgonen efter så vaknade vi här, utvilade (nåja) i solsken och krispiga lakan. Vi tog hissen ner för att möta de andra för frukost i restaurangen. Jag tröttnar aldrig på fenomenet hotellfrukost, det är bara sån lyx!Väl tillbaka på rummet packade jag ner gårdagens små inköp – två sammetsklänningar, Harrys present, en kalender och de små parfymflaskorna från Le Labo. Dags att checka ut och bege oss iväg till dagens studiebesök, men mer om det i ett eget inlägg!

Nu ska jag fira min födelsedag tillsammans med familjen <3 Idag blir det sushi och tända ljus, men till helgen firar vi lite mer. Då gör vi något så ovanligt som att bo på hotell igen, fast nästgårds istället. Fin och perfekt present till mig som hellre önskar mig en upplevelse och lugn och ro, än några prylar. En hemester helt enkelt : )

Ha en fin kväll!

Follow my blog with Bloglovin

0

Detta inlägg har en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Plåthuset

Jag heter Therese och bor med min familj på Gotland. För två år sedan tog vi steget från storstaden till landsbygden. Vi flyttade till vårt sommarhus, som vi skämtsamt brukade kalla Plåthuset. Ett trähus som på 70-talet försetts med plåtfasad. Jag arbetar som frilansdesigner och kreatör. I bloggen delar jag med mig av olika kreativa projekt, livet på landet, mitt hem, arbete och annat som inspirerar mig. Välkommen! Kontakt: info@studioplathuset.com

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Favoriter från Printler

I samarbete med Printler så har jag och Jasmina valt ut och fotat några favoriter från deras härliga sortiment. Det är inte lätt att välja

4
Läs mer »

Sovalkov i kattvind

Av en fortfarande hemlig anledning så var jag totalt digitalt nedkopplad och bortkopplad hela (var)dagarna förra veckan. Det jag höll mig sysselsatt med ledde bland

8
Läs mer »
Stäng meny