plathuset_fodelsedag_utsikt2

Födelsedag och helgplaner

Tack för alla grattisar igår!
Ni var några stycken som klurade ut att jag fyllde år (nämnde det i förbifarten på bloggen, men inte på instagram). Mina fina bloggkollegor här på Lovely Life snappade upp det, tack för det vänner! Imorse kikade solen fram och jag njöt av kaffe ur mina nya Morris– muggar Anemone och passade samtidigt på att kika i Food Pharmacy-kokboken som jag också fick i present. I sällskap av fölsis-tulpanerna med hopp om vår <3Födelsedagen spenderades med arbete här hemma, lite grafiskt designjobb vid datorn. Jag hämtade sen Harry tidigt och vi åkte pulka i Narnia-land. Så himla vackert ute nu med lite snö! Men så här ser det inte ut idag, lite varmare och bara slask. Vi avslutade dagen med sushi och klassikern marängsviss (inspirerad av Elsas inlägg). En fin dag med fokus på det enkla och trevliga.Nu ser jag fram emot helgen då vi ska ska checka in här! En present från mina föräldrar <3

Ha en fin kväll!

Follow my blog with Bloglovin

0

Detta inlägg har en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny