plathuset-diy-namn-tassel-girlang3

DIY namngirlang

Hoppas att ni har haft en bra vecka! Jag har varit lite inaktiv digitalt med det brukar ju tyda på desto mer närvaro i verkligheten : ) I förrgår var jag och fotade i det här fina hemmet! Det är nämligen snart dags för ett nytt inlägg i kategorin Gotländska Förmågor, så håll utkik i början av nästa vecka för att möta en ny gotländsk kreatör.Inför helgen kommer här en ny DIY, en namngirlang av oblekt papper och silkespapper. Du behöver silkes papper i olika färger, oblekt papper tex golvpapp, jutesnöre och sax.Jag började med att göra tofsar av silkespapper utifrån den här tydliga instruktionen, lika många tofsar som bokstäver i namnet. Sen vek jag oblekt papper dubbelt, mot övre kanten på pappret och ritade ut namnet med blyertspenna, sist så klippte ut själva bokstäverna. På så vis fick jag ”dubbla bokstäver” som satt ihop ovantill (om du tittar nära på bilder så ser du hur jag har gjort). Jag klippte sen till två bitar jutesnöre, på den ena fäste jag tofsarna med jämna mellanrum med en knut. På det andra justesnöret trädde jag över bokstäverna och limmade ihop fram och baksida på bokstäverna med varandra. Trevlig helg!

Följ mig på Bloglovin och Instagram

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny