plathuset_stelor_babes_in_boyland_workshop_hotell

Hotell Stelor nästa

Just nu packar jag väskan för en övernattning på Hotel Stelor med lilla familjen, vi är bjudna dit av ägarna My och Linus. Just nu pågår också Gotland Gastronomy week, det ska bli roligt att få ta del av på Stelor. Jag tror faktiskt att det finns några få platser kvar om någon är sugen?Det är nästan precis ett år sedan jag besökte Stelor för första gången, det var när jag var med på Babes in Boylands workshop förra våren. Om du är nyfiken på det inlägget så kan du läsa det här. Det ska bli mysigt att komma tillbaka och få höra om My och Linus framtida planer för hotellet. Det har ju nyss flyttat hit permanent från Göteborg för att bo och satsa på sin verksamhet här på Gotland.Fler bilder och en uppdatering kommer så klart efter vistelsen. Trevlig helg!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny