Jag heter Therese och bor med min familj på Gotland. För två år sedan tog vi steget från storstaden till landsbygden. Vi flyttade till vårt sommarhus, som vi skämtsamt brukade kalla Plåthuset. Ett trähus som på 70-talet försetts med plåtfasad.

Jag arbetar som frilansdesigner och kreatör. I bloggen delar jag med mig av olika kreativa projekt, livet på landet, mitt hem, arbete och annat som inspirerar mig.

Välkommen!

Kontakt: info@studioplathuset.com

April april

April april

Maj är för mig en månad fylld av förväntan med allt det där härliga framför oss fortfarande. Ingen vet ännu om sommaren kommer att regna bort eller om den första potatisen kommer att kunna skördas till midsommar. Igår var vi till Bara-berget för att ta del av socknens majbrasa och hälsa Maj välkommen. Precis innan hade det hällregnat och vi tvekade något, men lagom till bras-dags så klarnade det upp. Kallt men mysigt!Jag blickar tillbaka på månaden som jag brukar. Mitt bloggande var inte så frekvent, men jag tror att Maj kommer att bjuda på desto mer : ) Så härligt att äntligen kunna varva innehållet här med utomhusbilder och utflykter i solsken.Månaden började med lite mat och bakning – sötpotatissoppa, fröknäcke och granola.Jag samlade mest på vårtecken, laddade på med solsken och pysslade om mina små plantor inomhus.Månaden avslutades sen med en 5-rätters middag och härlig övernattning på Hotell Stelor. Det får ni läsa mer om imorgon!

Följ mig på Bloglovin och Instagram

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Så vackert!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Plåthuset

Jag heter Therese och bor med min familj på Gotland. För två år sedan tog vi steget från storstaden till landsbygden. Vi flyttade till vårt sommarhus, som vi skämtsamt brukade kalla Plåthuset. Ett trähus som på 70-talet försetts med plåtfasad. Jag arbetar som frilansdesigner och kreatör. I bloggen delar jag med mig av olika kreativa projekt, livet på landet, mitt hem, arbete och annat som inspirerar mig. Välkommen! Kontakt: info@studioplathuset.com

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

0
Läs mer »

Ännu mer julinspiration!

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

0
Läs mer »
Stäng meny