plathuset_valborg_sista_april_april_vitsippor

April april

Maj är för mig en månad fylld av förväntan med allt det där härliga framför oss fortfarande. Ingen vet ännu om sommaren kommer att regna bort eller om den första potatisen kommer att kunna skördas till midsommar. Igår var vi till Bara-berget för att ta del av socknens majbrasa och hälsa Maj välkommen. Precis innan hade det hällregnat och vi tvekade något, men lagom till bras-dags så klarnade det upp. Kallt men mysigt!Jag blickar tillbaka på månaden som jag brukar. Mitt bloggande var inte så frekvent, men jag tror att Maj kommer att bjuda på desto mer : ) Så härligt att äntligen kunna varva innehållet här med utomhusbilder och utflykter i solsken.Månaden började med lite mat och bakning – sötpotatissoppa, fröknäcke och granola.Jag samlade mest på vårtecken, laddade på med solsken och pysslade om mina små plantor inomhus.Månaden avslutades sen med en 5-rätters middag och härlig övernattning på Hotell Stelor. Det får ni läsa mer om imorgon!

Följ mig på Bloglovin och Instagram

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Så vackert!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny