plathuset_stelor_hotell_gotland_weekend_loungen3

Ett dygn på Hotell Stelor

I fredags eftermiddag så anlände vi till Hotel Stelor och Gotland Gastronomy Week. Vi började med en fika tillsammans med My och barnen. My äger Stelor tillsammans med sin man Linus, som även är kock på hotellet. Efter det checkade vi in på rummet en stund innan det var dags för middag. Så här ser det ut när man kommer in på Stelor, bord och stolar, en soffhörna och dubbeldörrar som leder ut i trädgården. Här finns även ett litet kök där frukosten serveras. Så mysig och fin miljö!Lite längre in finns också en lounge med öppen spis, soffgrupper och små nöjen som spel och böcker. Den stora Morrislampan där med fransar köpte My av mig förra året när jag drev butik här hemma : )På motsatt sida fínns en läshörna med urfin rottingstol (peacock chair) och en liten soffa i William Morris mönster Golden Lily.Här är min gulligaste människa på hotellrummet <3Sen gjorde begav vi oss hit till köket för middag! Där stötte vi också på några bekanta ansikten, Maria och Elsa, för ett snabbt hej innan maten.Så mysigt att äta middag med familjen på det här viset. Vår lilla Harry verkade uppskatta upplevelsen lika mycket som vi, han åt dock spagetti och köttfärssås.  Här ovan är min man John som var kvällens dejt <3Vi åt fem rätters – först ut var polkabetor och hällerfludra med en smak av fläder, följt av friterad jordärtskocka med dill och citron, därefter grillat lamm med ramslök och bönor och så avslutningsvis en chokladtart med glass. Gissa om jag blev mätt?! Morgonen därpå vaknade vi upp till sorlet av frukost som dukades upp i köket utanför. Det fanns mycket att välja på och Linus tillagade också klassisk ägg Benedict för den som önskade.Efter frukost fick vi låna Stelors nya vrålåk, en eldriven lådcykel för en utflykt ner till stranden i Västergarn. Både jag och Harry – tro det eller ej, fick plats i lådan och John körde : )Havet! En fin avslutning på ett fint dygn. Tack Stelor, My och Linus!

Följ mig på Bloglovin och Instagram

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Åh vad fint med Stelor! Längtar tillbaka ❤️ Och den där restaurangupplevelsen lät ju magisk! Sparar det till den gång vi kommer till ön 🙂 hoppas du har det fint i vårsolen där nere ❤️

    1. plathuset

      Åh det var mycket fint att hänga på Stelor, tankarna gick direkt till den härliga workshopen förra året! Tänker på dig ofta och hoppas att du stortrivs ❤️ Kommer du till ön något så måste du hojta till! Stor kram T

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.