plathuset_mors_dag_lyckliga_garden_gotland1

Tankar om livet, lyckan, sorgen och allt däremellan

Hej! Här kommer några bilder sen sist. I lördags var vi en sväng till Visby för att fira mors dag lite i förskott, vi åt en pizza på Isola Bella och njöt av tomma gränder och lekte i Hästarnas dal. Det kan låta självklart och idylliskt kanske och jag har tänkt på det Elsa skrev häromdagen: om alla tacksamma, lyckliga inlägg på bloggar och Instagram. Det slog mig att jag kanske uppfattas så, som att jag lever det enkla lyckliga livet på Gotland? Men den som följt mig från början vet att jag har mitt bagage och min sorg, men jag skriver inte om det så ofta. Jag la aldrig upp något på Instagram på mors dag, det var en fin dag hos vänner men med blandade känslor. Och jag vet att det finns många med mig som delar den känslan (Lotta @dromma fångade det så bra i ord på stories på Instagram). Jag blir liksom påmind om allt som är svårt, om att jag är mor till två barn men där ett är i himlen och relationen till min egen mamma som är allt annat än enkel. I de lägena lämnar jag den digitala sfären och stannar i verkligheten, precis intill min son och min man och gör det bästa och finaste jag kan av det jag har <3 När vi hade förlorat vår nyfödda dotter, två dagar efter förlossningen, så tänkte jag att jag aldrig skulle kunna bli lycklig igen. Jag menar hur kan man bli det med ett enormt svart hål i hjärtat? Jag har nu under två års tid lärt mig att sorgen aldrig går över, men att man lär sig att leva med den. Lycka för mig är inte längre strävan efter ett varaktigt tillstånd utan de små stunder som förgyller livet och vardagen. Det är de stunderna jag aktivt söker och primärt vill dela här, kanske framförallt för min egen skull, för att i allt det svåra tydligare kunna se att livet kan vara vackert ändå. Så det du ser här är många gånger mina stunder av lycka och samtidigt där bakom odlingar, kreativa projekt och sandstränder så pågår ett liv fyllt av utmaningar precis som i vilket annat liv som helst.Så på söndagen landade vi här på Lyckliga Gården och hos Elin, Jonas, Margot och lilla Ingeborg. Rabarberpaj i skuggan och samtal om livet, framtiden och täckodling. Just precis en sån där stund av lycka med lugn och ro, kravlöst häng i goda vänners lag <3

Följ mig på Bloglovin och Instagram

2
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 5 kommentarer

  1. Så fint skrivet. <3

  2. Ja, verkligen fint, ärligt och skört.

  3. Vad fint skrivet och en bra påminnelse att det är mer som sker än det man ser. Önskar dig allt gott!
    Sofia

    1. Tusen tack för dina fina ord Sofia och önskar dig det samma <3 /Therese

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny