Jag heter Therese och bor med min familj på Gotland. För två år sedan tog vi steget från storstaden till landsbygden. Vi flyttade till vårt sommarhus, som vi skämtsamt brukade kalla Plåthuset. Ett trähus som på 70-talet försetts med plåtfasad.

Jag arbetar som frilansdesigner och kreatör. I bloggen delar jag med mig av olika kreativa projekt, livet på landet, mitt hem, arbete och annat som inspirerar mig.

Välkommen!

Kontakt: info@studioplathuset.com

Tapetfest på torpet

Tapetfest på torpet

Igår var jag på ett litet event precis runt knuten här hemifrån. Det kändes väldigt lyxigt eftersom det annars, allt som oftast, känns som att vi bor mitt i ingenstans : ) Jag var hemma hos Emma Sundh och hennes gulliga torp i Dalhem här på Gotland. Vi bor av en slump bara några kilometer ifrån varandra. Innan hon och hennes John köpte torpet så kände vi inte varandra alls, men förra sommaren sprang vi på varandra både en, två och tre gånger. Bland annat på den obligatoriska Dalhems loppisen : )Emma har nämligen tapetserat om på ovanvåningen till sitt torp i samarbete med Boråstapeter, med tapet från kollektionen In Bloom. Vi var ett litet gäng (Tellkiddo Maria, Elsa Billgren, Monica från Fint och Fult samt fotograf Lina Eidenberg Adamo) som var överbjudna på jordgubbstårta och bubbel! Väldigt trevligt att träffa både nya och gamla bekanta <3Innan vi gick in så var jag så klart tvungen att inspektera Emmas alla roliga och kreativa projekt, som den rosa bussen och 70-tals husvagnen. Husvagnen såg jag bara utifrån men jag ser fram emot Emmas nästa film från makeovern hon gjort där.Vi tassade igenom köket, vardagsrummet, bäst-ingången och upp på ovanvåningen. Ååå jag blir smått avis på hus med kvarvarande charm, trägolv och pärlspont <3 Vårt hus, som en gång var ett torp, är utbyggt och alldeles sönderrenoverat på sjuttio-talet. Där får man verkligen jobba hårt för att komma i närheten av den själ som Emmas torp har. Och när man gör allt själv så tar det också sin tid haha… Ett livstidsprojekt helt enkelt.Se så fint, värdinnan och de nya tapeterna! Carnation garden heter tapeten som Emma valt. Med oss hem fick vi tapetrullar och hemliga fröer. Jag måste plantera snarast och se vad för överraskning som dyker upp ur jorden!

Tack för en jättetrevlig eftermiddag Emma!

Följ mig gärna på Bloglovin och Instagram

5

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Plåthuset

Jag heter Therese och bor med min familj på Gotland. För två år sedan tog vi steget från storstaden till landsbygden. Vi flyttade till vårt sommarhus, som vi skämtsamt brukade kalla Plåthuset. Ett trähus som på 70-talet försetts med plåtfasad. Jag arbetar som frilansdesigner och kreatör. I bloggen delar jag med mig av olika kreativa projekt, livet på landet, mitt hem, arbete och annat som inspirerar mig. Välkommen! Kontakt: info@studioplathuset.com

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Tyra <3

Jag kikar in lite kort med en uppdatering från bebisbubblan : ) Den 8 november kom vår omåttligt efterlängtade Tyra till världen <3 Jag hörde

10
Läs mer »

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

3
Läs mer »
Stäng meny