plathuset_gotland_borastapeter_emma_sundh_tapetfest_torp_tapet_carnation_garden2

Tapetfest på torpet

Igår var jag på ett litet event precis runt knuten här hemifrån. Det kändes väldigt lyxigt eftersom det annars, allt som oftast, känns som att vi bor mitt i ingenstans : ) Jag var hemma hos Emma Sundh och hennes gulliga torp i Dalhem här på Gotland. Vi bor av en slump bara några kilometer ifrån varandra. Innan hon och hennes John köpte torpet så kände vi inte varandra alls, men förra sommaren sprang vi på varandra både en, två och tre gånger. Bland annat på den obligatoriska Dalhems loppisen : )Emma har nämligen tapetserat om på ovanvåningen till sitt torp i samarbete med Boråstapeter, med tapet från kollektionen In Bloom. Vi var ett litet gäng (Tellkiddo Maria, Elsa Billgren, Monica från Fint och Fult samt fotograf Lina Eidenberg Adamo) som var överbjudna på jordgubbstårta och bubbel! Väldigt trevligt att träffa både nya och gamla bekanta <3Innan vi gick in så var jag så klart tvungen att inspektera Emmas alla roliga och kreativa projekt, som den rosa bussen och 70-tals husvagnen. Husvagnen såg jag bara utifrån men jag ser fram emot Emmas nästa film från makeovern hon gjort där.Vi tassade igenom köket, vardagsrummet, bäst-ingången och upp på ovanvåningen. Ååå jag blir smått avis på hus med kvarvarande charm, trägolv och pärlspont <3 Vårt hus, som en gång var ett torp, är utbyggt och alldeles sönderrenoverat på sjuttio-talet. Där får man verkligen jobba hårt för att komma i närheten av den själ som Emmas torp har. Och när man gör allt själv så tar det också sin tid haha… Ett livstidsprojekt helt enkelt.Se så fint, värdinnan och de nya tapeterna! Carnation garden heter tapeten som Emma valt. Med oss hem fick vi tapetrullar och hemliga fröer. Jag måste plantera snarast och se vad för överraskning som dyker upp ur jorden!

Tack för en jättetrevlig eftermiddag Emma!

Följ mig gärna på Bloglovin och Instagram

5
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.