plathuset_gotland_midssommar2

Glad midsommar och en glad nyhet!

Kikar in för att önska er alla en glad midsommar! Och även berätta något fantastiskt som jag hållit på rätt länge nu…

Kanske har du märkt att bloggen varit lite sömnig på sistone och även min Instagram? Det är för att jag också varit trött – jag är nämligen gravid! Den som vet vad vi har varit igenom kanske förstår hur enorm stort det här är. Längtan har varit svår att hantera stundtals, men äntligen har lyckan flyttat in. Jag är i vecka 19 nu och gjorde rutinultraljudet igår och allt ser bra ut så här långt. Vi andas ut lite ytterligare och vågar mer och mer tro att det här syskonet ska få stanna hos oss <3Det finns ett fint uttryck för barn som föds efter ett missfall, föds dött eller avlider i samband med eller under den första tiden efter förlossningen – en “rainbow baby”.

A “rainbow baby” is a baby that is born following a miscarriage, stillbirth, neonatal death or infant loss. In the real world, a beautiful and bright rainbow follows a storm and gives hope of things getting better. The rainbow is more appreciated having just experienced the storm in comparison. The storm (pregnancy loss) has already happened and nothing can change that experience. Storm-clouds might still be overhead as the family continue to cope with the loss, but something colourful and bright has emerged from the darkness and misery.

Håll alla tummar och tår för oss nu att allt går väl! <3

Följ mig gärna på Bloglovin och Instagram

13
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 5 kommentarer

  1. Vad roligt! Stort grattis ❤️ Jag och sambon försöker få vårt första barn men har fått två missfall sedan januari. Hoppet finns att det tar sig snart dock.

  2. Stort grattis! Så glad för er skull!

  3. Åh grattis, vad roligt!! Kram!

  4. Stort grattis, så roligt! <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny