Jag heter Therese och bor med min familj på Gotland. För två år sedan tog vi steget från storstaden till landsbygden. Vi flyttade till vårt sommarhus, som vi skämtsamt brukade kalla Plåthuset. Ett trähus som på 70-talet försetts med plåtfasad.

Jag arbetar som frilansdesigner och kreatör. I bloggen delar jag med mig av olika kreativa projekt, livet på landet, mitt hem, arbete och annat som inspirerar mig.

Välkommen!

Kontakt: info@studioplathuset.com

Glad midsommar och en glad nyhet!

Glad midsommar och en glad nyhet!

Kikar in för att önska er alla en glad midsommar! Och även berätta något fantastiskt som jag hållit på rätt länge nu…

Kanske har du märkt att bloggen varit lite sömnig på sistone och även min Instagram? Det är för att jag också varit trött – jag är nämligen gravid! Den som vet vad vi har varit igenom kanske förstår hur enorm stort det här är. Längtan har varit svår att hantera stundtals, men äntligen har lyckan flyttat in. Jag är i vecka 19 nu och gjorde rutinultraljudet igår och allt ser bra ut så här långt. Vi andas ut lite ytterligare och vågar mer och mer tro att det här syskonet ska få stanna hos oss <3Det finns ett fint uttryck för barn som föds efter ett missfall, föds dött eller avlider i samband med eller under den första tiden efter förlossningen – en ”rainbow baby”.

A “rainbow baby” is a baby that is born following a miscarriage, stillbirth, neonatal death or infant loss. In the real world, a beautiful and bright rainbow follows a storm and gives hope of things getting better. The rainbow is more appreciated having just experienced the storm in comparison. The storm (pregnancy loss) has already happened and nothing can change that experience. Storm-clouds might still be overhead as the family continue to cope with the loss, but something colourful and bright has emerged from the darkness and misery.

Håll alla tummar och tår för oss nu att allt går väl! <3

Följ mig gärna på Bloglovin och Instagram

13

Detta inlägg har 5 kommentarer

  1. Vad roligt! Stort grattis ❤️ Jag och sambon försöker få vårt första barn men har fått två missfall sedan januari. Hoppet finns att det tar sig snart dock.

  2. Stort grattis! Så glad för er skull!

  3. Åh grattis, vad roligt!! Kram!

  4. Stort grattis, så roligt! <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Plåthuset

Jag heter Therese och bor med min familj på Gotland. För två år sedan tog vi steget från storstaden till landsbygden. Vi flyttade till vårt sommarhus, som vi skämtsamt brukade kalla Plåthuset. Ett trähus som på 70-talet försetts med plåtfasad. Jag arbetar som frilansdesigner och kreatör. I bloggen delar jag med mig av olika kreativa projekt, livet på landet, mitt hem, arbete och annat som inspirerar mig. Välkommen! Kontakt: info@studioplathuset.com

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Måndagspyssel

Hej måndag, vilken helg vi har haft. Så galet härligt med sol och jag har hängt med min fina familj ute på gården mest hela

6
Läs mer »

Tips till adventskalendern!

I samarbete med Babyshop, innehåller affiliatelänkar. December närmar sig med stormsteg och varenda år har jag fått smått panik när jag insett att jag glömt

6
Läs mer »
Stäng meny