Jag heter Therese och bor med min familj på Gotland. För två år sedan tog vi steget från storstaden till landsbygden. Vi flyttade till vårt sommarhus, som vi skämtsamt brukade kalla Plåthuset. Ett trähus som på 70-talet försetts med plåtfasad.

Jag arbetar som frilansdesigner och kreatör. I bloggen delar jag med mig av olika kreativa projekt, livet på landet, mitt hem, arbete och annat som inspirerar mig.

Välkommen!

Kontakt: info@studioplathuset.com

Midsommarafton

Midsommarafton

Hej! Här kommer några bilder från vår midsommarafton : )

Vi firade tillsammans med min mans bror med familj i Västerhejde. Vi började med en lång sill-lunch inomhus och tvekade länge på vad vi skulle göra därnäst med tanke på vädret. Men så plötsligt kikade solen fram så vi bestämde oss för att ta en sväng ner till Fridhem med fikakorgen.

Kring Fridhems kaffestuga var det mycket folk! Den obligatoriska jordgubbstårtan intogs på en filt i solen.Midsommardansen hade redan varit tidigare på dagen, men vi kom i lagom tid för en liten konserten i den gamla ladan. Det spelades så klart klassiska sommarsånger och även visor av Cornelis.

Efteråt tog vi en sväng upp förbi Fridhems pensionat. Så himla fin byggnad med anor från 1861 och var en gång i tiden Prinsessan Eugénies sommarresidens.

Vi tog varvet runt för att titta på alla vackra fönster! Efter det hade barnen spring i benen och ville ner till stranden för att kasta sten.

Tänk att det blev sol ändå! Vi for sen hem för att grilla och hann precis äta upp utomhus på terrassen innan regnet föll igen, precis som alltid på midsommar : )

Jag hoppas att ni också hade en fin midsommarafton!

4

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Plåthuset

Jag heter Therese och bor med min familj på Gotland. För två år sedan tog vi steget från storstaden till landsbygden. Vi flyttade till vårt sommarhus, som vi skämtsamt brukade kalla Plåthuset. Ett trähus som på 70-talet försetts med plåtfasad. Jag arbetar som frilansdesigner och kreatör. I bloggen delar jag med mig av olika kreativa projekt, livet på landet, mitt hem, arbete och annat som inspirerar mig. Välkommen! Kontakt: info@studioplathuset.com

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Tyra <3

Jag kikar in lite kort med en uppdatering från bebisbubblan : ) Den 8 november kom vår omåttligt efterlängtade Tyra till världen <3 Jag hörde

10
Läs mer »

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

3
Läs mer »
Stäng meny