Jag heter Therese och bor med min familj på Gotland. För två år sedan tog vi steget från storstaden till landsbygden. Vi flyttade till vårt sommarhus, som vi skämtsamt brukade kalla Plåthuset. Ett trähus som på 70-talet försetts med plåtfasad.

Jag arbetar som frilansdesigner och kreatör. I bloggen delar jag med mig av olika kreativa projekt, livet på landet, mitt hem, arbete och annat som inspirerar mig.

Välkommen!

Kontakt: info@studioplathuset.com

Juni i bilder

Juni i bilder

I juni rymdes högtider och ledighet som midsommarafton och nationaldagen, även några stranddagar och en glad nyhet från mig. Jag var också på tapetfest hos min gotlandsgranne Emma Sundh och gjorde pesto på den första skörden. Det börjar bli dags för en ny uppdatering från pallkragarna inser jag, för där har hänt mycket sen sist! Ni har väl inte heller missat intervjun jag gjort med My Wrethagen som driver hotell Stelor? Nu räknar vi ner dagarna till semestern och ser fram emot Juli med ledighet och en massa utflykter hemma på ön!

5

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Gud, vilka vackra bilder. Särskilt den på dig och magen. Vilken fin månad du haft. Hoppas juli blir lika bra.

    1. Tack snälla du! Önskar dig ett fint juli tillbaka <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Plåthuset

Jag heter Therese och bor med min familj på Gotland. För två år sedan tog vi steget från storstaden till landsbygden. Vi flyttade till vårt sommarhus, som vi skämtsamt brukade kalla Plåthuset. Ett trähus som på 70-talet försetts med plåtfasad. Jag arbetar som frilansdesigner och kreatör. I bloggen delar jag med mig av olika kreativa projekt, livet på landet, mitt hem, arbete och annat som inspirerar mig. Välkommen! Kontakt: info@studioplathuset.com

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Tyra <3

Jag kikar in lite kort med en uppdatering från bebisbubblan : ) Den 8 november kom vår omåttligt efterlängtade Tyra till världen <3 Jag hörde

10
Läs mer »

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

3
Läs mer »
Stäng meny