plathuset_gotland_borastapeter_emma_sundh_tapetfest_torp_tapet_carnation_garden_juni

Juni i bilder

I juni rymdes högtider och ledighet som midsommarafton och nationaldagen, även några stranddagar och en glad nyhet från mig. Jag var också på tapetfest hos min gotlandsgranne Emma Sundh och gjorde pesto på den första skörden. Det börjar bli dags för en ny uppdatering från pallkragarna inser jag, för där har hänt mycket sen sist! Ni har väl inte heller missat intervjun jag gjort med My Wrethagen som driver hotell Stelor? Nu räknar vi ner dagarna till semestern och ser fram emot Juli med ledighet och en massa utflykter hemma på ön!

5

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Gud, vilka vackra bilder. Särskilt den på dig och magen. Vilken fin månad du haft. Hoppas juli blir lika bra.

    1. Tack snälla du! Önskar dig ett fint juli tillbaka <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny