Jag heter Therese och bor med min familj på Gotland. För två år sedan tog vi steget från storstaden till landsbygden. Vi flyttade till vårt sommarhus, som vi skämtsamt brukade kalla Plåthuset. Ett trähus som på 70-talet försetts med plåtfasad.

Jag arbetar som frilansdesigner och kreatör. I bloggen delar jag med mig av olika kreativa projekt, livet på landet, mitt hem, arbete och annat som inspirerar mig.

Välkommen!

Kontakt: info@studioplathuset.com

Till månen och tillbaka

Till månen och tillbaka

Förra fredagen var det kanske fler än jag som spanade efter månen? Då inträffade den röda månförmörkelsen som också var seklets längsta. Våra vänner Mia, Anders och Tage frågade om vi ville vara uppe och spana med dem! Vi bestämde plats, närmare bestämt Bara-berget och packade picknick för kvällen. Vi anlände när det började skymma och stannade till klockan 23, så mysig och enkel utflykt!

Kan du se lille Harry där uppe på berget? Jag tänker på det som Clara skrev häromdagen, om hur de fyllt barnens sommar med äventyr i det lilla. Med sånt som är till synes oansenligt men ett stort äventyr i ett barns värld. Precis så känner och tänker jag också. Bara en sån sak som att få vara ute och uppe till sent på natten och spana efter månen.

Och lite plockmat i väntan på… Först var det disigt och vi tvivlade på om vi skulle kunna se något, men skam den som ger sig! Men att bara hänga där i skymningen, med vida utsikt är ju inte så dumt i sig det heller.

Så dök den upp till slut! Någon naturfotograf blir jag kanske aldrig, men jag lyckades fånga den röda månen iallafall om än lite skakig bild : )

Följ mig gärna på Bloglovin och Instagram

 

6

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Plåthuset

Jag heter Therese och bor med min familj på Gotland. För två år sedan tog vi steget från storstaden till landsbygden. Vi flyttade till vårt sommarhus, som vi skämtsamt brukade kalla Plåthuset. Ett trähus som på 70-talet försetts med plåtfasad. Jag arbetar som frilansdesigner och kreatör. I bloggen delar jag med mig av olika kreativa projekt, livet på landet, mitt hem, arbete och annat som inspirerar mig. Välkommen! Kontakt: info@studioplathuset.com

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Jag flyttar

Så var det dags att säga hejdå till den här underbart härliga sidan och flytta min blogg till min alldeles egna sida. Jag har bloggat

6
Läs mer »

Tv-tips; Jag är Anne

Hej lördag! Veckorna just nu är minst sagt hektiska och jag hinner inte riktigt med mig själv. Jag och Lollo har mycket att göra i

6
Läs mer »

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

6
Läs mer »
Stäng meny