plathuset_gotland_loppis_fynd_sommaren1

Sommarens loppisfynd

Här kommer en liten sammanfattning av sommarens loppisfynd! Vi har köpt stolar till köket, just såna pinnstolar som jag länge drömt om och lite annat smått och gott. Vi kikar närmare här nedan:En bordslampa till vardagsrummet som jag plockade ihop av lösa delar på Katthemmets loppis i Visby häromdagen. Må hända lite inspirerad av denna : ) Foten var av ful-furu som jag målat vit och en skärm av plast gjorde svamplooken jag var ute efter. En skymt av stolarna och lite annat på bordet där, bland annat de gamla glasflaskorna jag köpte på Bergenströms rekvisita-utförsäljning. Fina vävda kökshanddukar, ett stort kuddöverdrag i grov bomull med broderat sigill, en fin bok om botanik och gamla “flaskproppar” av trä. Notera också det vackra hålmönstret på sitsen där!Ljuvliga spetsgardiner som kastar vackra skuggor och håller flugorna på avstånd.

Jag har också varit på jakt efter gravidkläder på secondhand och tänk så mycket fint jag hittat! Det är något som jag tycker känns väldigt onödigt att köpa nyproducerat eftersom man använder dem så begränsad tid. Flera av plaggen här ovan är äldre plagg med en “oversize” passform, något som jag annars också gillar, så de kommer nog att hänga kvar i garderoben även efter förlossningen. Tycker särskilt mycket om den senapsgula klänningen med broderier <3Och så mina drömstolar som jag hittade genom en köp- och säljgrupp på Facebook. Jag la ut en efterlysning och fick napp på 4 stycken stolar i väldigt fint skick! Ett tips om du letar efter något särskilt, lägg ut en annons på vad du söker istället för att fara runt och leta : )  Jag tycker att de känns klassiska och jag ska älska dem länge <3

Följ mig gärna på Bloglovin och Instagram

9
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.