Jag heter Therese och bor med min familj på Gotland. För två år sedan tog vi steget från storstaden till landsbygden. Vi flyttade till vårt sommarhus, som vi skämtsamt brukade kalla Plåthuset. Ett trähus som på 70-talet försetts med plåtfasad.

Jag arbetar som frilansdesigner och kreatör. I bloggen delar jag med mig av olika kreativa projekt, livet på landet, mitt hem, arbete och annat som inspirerar mig.

Välkommen!

Kontakt: info@studioplathuset.com

Sommarens loppisfynd

Sommarens loppisfynd

Här kommer en liten sammanfattning av sommarens loppisfynd! Vi har köpt stolar till köket, just såna pinnstolar som jag länge drömt om och lite annat smått och gott. Vi kikar närmare här nedan:En bordslampa till vardagsrummet som jag plockade ihop av lösa delar på Katthemmets loppis i Visby häromdagen. Må hända lite inspirerad av denna : ) Foten var av ful-furu som jag målat vit och en skärm av plast gjorde svamplooken jag var ute efter. En skymt av stolarna och lite annat på bordet där, bland annat de gamla glasflaskorna jag köpte på Bergenströms rekvisita-utförsäljning. Fina vävda kökshanddukar, ett stort kuddöverdrag i grov bomull med broderat sigill, en fin bok om botanik och gamla ”flaskproppar” av trä. Notera också det vackra hålmönstret på sitsen där!Ljuvliga spetsgardiner som kastar vackra skuggor och håller flugorna på avstånd.

Jag har också varit på jakt efter gravidkläder på secondhand och tänk så mycket fint jag hittat! Det är något som jag tycker känns väldigt onödigt att köpa nyproducerat eftersom man använder dem så begränsad tid. Flera av plaggen här ovan är äldre plagg med en ”oversize” passform, något som jag annars också gillar, så de kommer nog att hänga kvar i garderoben även efter förlossningen. Tycker särskilt mycket om den senapsgula klänningen med broderier <3Och så mina drömstolar som jag hittade genom en köp- och säljgrupp på Facebook. Jag la ut en efterlysning och fick napp på 4 stycken stolar i väldigt fint skick! Ett tips om du letar efter något särskilt, lägg ut en annons på vad du söker istället för att fara runt och leta : )  Jag tycker att de känns klassiska och jag ska älska dem länge <3

Följ mig gärna på Bloglovin och Instagram

9

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Plåthuset

Jag heter Therese och bor med min familj på Gotland. För två år sedan tog vi steget från storstaden till landsbygden. Vi flyttade till vårt sommarhus, som vi skämtsamt brukade kalla Plåthuset. Ett trähus som på 70-talet försetts med plåtfasad. Jag arbetar som frilansdesigner och kreatör. I bloggen delar jag med mig av olika kreativa projekt, livet på landet, mitt hem, arbete och annat som inspirerar mig. Välkommen! Kontakt: info@studioplathuset.com

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Tyra <3

Jag kikar in lite kort med en uppdatering från bebisbubblan : ) Den 8 november kom vår omåttligt efterlängtade Tyra till världen <3 Jag hörde

10
Läs mer »

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

3
Läs mer »
Stäng meny