plathuset_gotland_gravid_fotograf_Matilda_Audas_Bjorkholm2

Lately

Just nu dröjer det lite mellan blogginläggen. Jag har gått in tredje trimestern av graviditeten närmare bestämt vecka 32, som överraskade med en rejäl trötthet och samtidigt så händer det mycket här hemma! Längtan efter vårt syskon är enorm och vi förbereder för fullt för ankomsten <3 Ett litet hus kräver att man tänker till för att optimera ytorna : )Jag tänkte börja med några bilder som Matildas Tillvaro från Umeå har tagit. För ett par veckor sen hälsade hon på oss här hemma i plåthuset. Vi lärde känna varandra på Babes in Boylands workshop förra året. Matilda var tillbaka på Gotland för att fotografera ett bröllop och bodde hos oss under helgen. På söndagen innan hon skulle åka hem så gick vi en liten promenad och Matilda tog några bilder på mig. Jag älskar hennes finstämda känsla!

Kolla in Matildas hemsida, instagram och bröllopsinstagram! Så fin stämning i bilderna <3 I det här inlägget blandas högt och lågt och jag avslutar med några mobilbilder direkt från vardagen. Vår lilla Harry har blivit stor och fyllt fem år, det har vi firat med pannkakskalas för släkten och kalas för hans vänner. Jag har köpt en superfin säng i rotting till bebisen som vi ska stående ha i köket. Jag köpte den genom en köp-och säljgrupp på Facebook.Det smått kaos här hemma pga en ommöblering vi påbörjade förra veckan – alla rum bytt plats med varandra. Vi har länge haft vardagsrum uppe och lekrum nere, men nu har vi alla sällskapsytor nere och Harrys sitt rum uppe. Det är inte riktigt klart men det känns som att det kommer blir riktigt bra. I samband med det målar vi om lite i vardagsrummet med en färg som ska matcha den gamla tapeten som sitter där, valet föll på Jotun Lady Minerals i kulören Sense. Jag har bara hunnit grundmåla med vanlig färg i samma kulör, men i nästa vecka hoppas jag att orken infinner sig så lagret kalkfärg kommer upp på väggen.Göromålen varvas med tid i växthuset och idag blir det en tur i svampskogen med kaffe och äppelkaka. Trevlig helg med detta!

Följ mig gärna på Bloglovin och Instagram

3
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.