plathuset_gotland_host_dalhem_hesselby-21

Hej från ett höstigt Gotland!

Det är så himla fina höstdagar nu och här kommer några bilder från helgen. Jag tar det ganska lugnt för det mesta just nu och laddar inför förlossningen (bara 3 veckor kvar!), men i helgen gjorde vi en liten utflykt till Hesselby museijärnväg och kafé i grannsocknen Dalhem. Vår kompis Fia (Photo by Soph) hade utställning och vernissage där: Ur Jord – en hyllning till lantbruket och jordbruket.

Det gamla rosa stationshuset är så fint! I Hesselby kan man ju åka det gamla tåget mellan Dalhem och Roma under sommaren och även i mellandagarna. Kanske ni minns att vi åkte tomtetåget i julas? Fin liten fotoutställning, gott fika och trevligt sällskap bjöd utflykten på. Hoppas att ni också haft en fin helg och jag önskar er en bra start på veckan!

Följ mig gärna på Bloglovin och Instagram

 

8

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. ❤️ Så fint att ni kom!!

    1. Så fin och härlig tillställning! Hoppas du är nöjd <3

  2. Så himla fint!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny