Jag heter Therese och bor med min familj på Gotland. För två år sedan tog vi steget från storstaden till landsbygden. Vi flyttade till vårt sommarhus, som vi skämtsamt brukade kalla Plåthuset. Ett trähus som på 70-talet försetts med plåtfasad.

Jag arbetar som frilansdesigner och kreatör. I bloggen delar jag med mig av olika kreativa projekt, livet på landet, mitt hem, arbete och annat som inspirerar mig.

Välkommen!

Kontakt: info@studioplathuset.com

Höstmarknad på Stelor

Höstmarknad på Stelor

I lördags åkte vi en sväng hit, till hotel Stelor i Västergarn för att gå på höstmarknad med både livemusik och sopplunch. Vi skulle ha mött upp familjen Sundh men jag vaknade först halv ett (!), så för vår del så blev det en eftermiddagsutflykt istället. Jag är så otroligt trött nu på slutet av graviditeten och försöker ta dagen som den kommer, så jag är glad att vi kom iväg överhuvudtaget : )

Inne i ladan pågick hantverksmarknad i perfekt mix med loppis! Jag träffade en massa finingar som jag inte sett på ett tag: bland annat Elin från Lyckliga Gården, fotograf Linnea Ronström och formgivaren Elena Berg Österdahl med sina fina produkter <3

Uppe på loftet pågick loppisen och jag hittade en höstjacka och finfin stickad tröja till Harry – röd med segelbåtar på!

Med en knapp timme kvar till stängning så var det fortfarande mycket folk på uteserveringen. Fantastiskt väder på det!

Vi behövde fylla på energidepåerna och lapade sol en stund med kaffe och kaka. Mums!

Det är så fint inne på Stelor så jag var tvungen att knäppa några bilder inne i restaurangen och caféet. Både för att spara på känslan och tanka på inspirationen. Se så fint!

Kärlek till lampan i förgrunden <3 Frågade My (som är ägare) vart hon köpt den och svaret var att hennes mamma gjort den av en stomme från loppis. Alltså så fin, villhöver den i sovrummet här hemma. Förresten om du missat intervjun jag gjorde med My i somras så kan du läsa den här – mycket inspiration från en grym entreprenör!

Innan vi gick så fick vi med oss en bukett med mycket ätbart, bland annat grönkål, så ikväll blir pyntet till mat – närmare bestämt grönkålspasta!

Följ mig gärna på Bloglovin och Instagram

4

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Plåthuset

Jag heter Therese och bor med min familj på Gotland. För två år sedan tog vi steget från storstaden till landsbygden. Vi flyttade till vårt sommarhus, som vi skämtsamt brukade kalla Plåthuset. Ett trähus som på 70-talet försetts med plåtfasad. Jag arbetar som frilansdesigner och kreatör. I bloggen delar jag med mig av olika kreativa projekt, livet på landet, mitt hem, arbete och annat som inspirerar mig. Välkommen! Kontakt: info@studioplathuset.com

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Samarbeta eller inte samarbeta?

Detta inlägg innehåller annonssamarbeten. Allt som ofta haglar det kommentarer kring influencers samarbeten vara eller inte vara. För ett tag sedan röt Clara ifrån och

2
Läs mer »

Sputnik

  Ja nu har jag tagit mig tid att sätta upp den magiska sputnikstjärnan jag köpte förra året hos Artilleriet. Det är fortfarande en favorit,

2
Läs mer »

Utvecklingsdag hos FGL Store.

Igår tog jag bilen till Varberg för en utvecklingsdag hos FGL Store och Miranda & Kristin. Jag älskar att möta nya människor och se hur

3
Läs mer »
Stäng meny