plathuset_gotland_hemma_hos-4

In i bubblan <3

Gråa novemberdagar passerar förbi, men där framme lyser ett klart ljus i dunklet och lyckan hägrar. Beräknat förlossningsdatum närmar nämligen sig med stormsteg för oss. Vi har förberett ett massa här hemma, fyllt frysen med mat, tvättat upp Harrys gamla babykläder, storstädat och monterat spjälsängen. Det var ett tag sen jag bloggade senast så jag passade på att knäppa av några bilder idag när hemmet ändå var någorlunda städat.

Utsikten från köksfönstret över grannarnas gulliga hus.

Jag har även vänt mig mycket inåt, vilat och laddat med positiva tankar och energi. Den som följt mig på bloggen (eller Instagram) ett tag vet att vi förlorade vår nyfödda dotter i en infektion för två år sedan. Det har varit en kämpig tid och läskigt att vara gravid igen. Nu är vi så snubblande nära och oron finns där såklart, men längtan, peppen och kärleken övervinner allt <3 Mitt hjärta svämmar över med kärlek bara vid tanken!

Jag uppdaterar här så snart jag orkar igen, men vi har lovat oss själva att ta det långsamt och bara njuta av bubblan i det första. Att inte klämma in en massa besök, utan bara vara vi fyra och snusa bebisnacke. Även att läka, landa i den nya tillvaron och få igång amningen. Finns det möjligen något viktigare eller mysigare att prioritera? Nej, jag skulle inte tro det <3

Om det är något jag lärt mig under vår tuffa resa så är det att vara snäll mot mig själv. Lägga krav, måsten och andras förväntningar åt sidan. Jag hoppas att du som läser vill hänga kvar ändå även om det dröjer mellan inläggen ibland.

Den närmaste tiden så har jag några förinställda inlägg för att hålla bloggen i gång något så när.
Håll nu tummar och tår för oss att allt går bra så hörs vi snart igen!

Följ mig gärna på Bloglovin och Instagram

24
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Linda

  Tänker på er och på allt det fantastiska ni har framför er. Det kommer gå jättebra! Stor kram!

 2. Elin

  Åh vilken härlig tid ni har framför er ❤️ och vad fint att ni verkligen verkar ta er tid att ta in allting. Kram!

  1. Plåthuset

   Åh jag är hopplös på att komma ihåg att svara på kommentarer här på bloggen ? Så lite sent – stort tack för din kommentar <3 Bloggen och instagram går lite på halvfart av just den anledningen, att hålla sig i verkligheten och njuta av bebisbubblan. Tiden går ju så fort! Tänk att om bara ett år kommer jag att jaga en ettåring som vill äta sand och grus istället 🙂 God jul och kram till dig!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.