Jag heter Therese och bor med min familj på Gotland. För två år sedan tog vi steget från storstaden till landsbygden. Vi flyttade till vårt sommarhus, som vi skämtsamt brukade kalla Plåthuset. Ett trähus som på 70-talet försetts med plåtfasad.

Jag arbetar som frilansdesigner och kreatör. I bloggen delar jag med mig av olika kreativa projekt, livet på landet, mitt hem, arbete och annat som inspirerar mig.

Välkommen!

Kontakt: info@studioplathuset.com

In i bubblan <3

In i bubblan <3

Gråa novemberdagar passerar förbi, men där framme lyser ett klart ljus i dunklet och lyckan hägrar. Beräknat förlossningsdatum närmar nämligen sig med stormsteg för oss. Vi har förberett ett massa här hemma, fyllt frysen med mat, tvättat upp Harrys gamla babykläder, storstädat och monterat spjälsängen. Det var ett tag sen jag bloggade senast så jag passade på att knäppa av några bilder idag när hemmet ändå var någorlunda städat.

Utsikten från köksfönstret över grannarnas gulliga hus.

Jag har även vänt mig mycket inåt, vilat och laddat med positiva tankar och energi. Den som följt mig på bloggen (eller Instagram) ett tag vet att vi förlorade vår nyfödda dotter i en infektion för två år sedan. Det har varit en kämpig tid och läskigt att vara gravid igen. Nu är vi så snubblande nära och oron finns där såklart, men längtan, peppen och kärleken övervinner allt <3 Mitt hjärta svämmar över med kärlek bara vid tanken!

Jag uppdaterar här så snart jag orkar igen, men vi har lovat oss själva att ta det långsamt och bara njuta av bubblan i det första. Att inte klämma in en massa besök, utan bara vara vi fyra och snusa bebisnacke. Även att läka, landa i den nya tillvaron och få igång amningen. Finns det möjligen något viktigare eller mysigare att prioritera? Nej, jag skulle inte tro det <3

Om det är något jag lärt mig under vår tuffa resa så är det att vara snäll mot mig själv. Lägga krav, måsten och andras förväntningar åt sidan. Jag hoppas att du som läser vill hänga kvar ändå även om det dröjer mellan inläggen ibland.

Den närmaste tiden så har jag några förinställda inlägg för att hålla bloggen i gång något så när.
Håll nu tummar och tår för oss att allt går bra så hörs vi snart igen!

Följ mig gärna på Bloglovin och Instagram

20

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Tänker på er och på allt det fantastiska ni har framför er. Det kommer gå jättebra! Stor kram!

  2. Åh vilken härlig tid ni har framför er ❤️ och vad fint att ni verkligen verkar ta er tid att ta in allting. Kram!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Plåthuset

Jag heter Therese och bor med min familj på Gotland. För två år sedan tog vi steget från storstaden till landsbygden. Vi flyttade till vårt sommarhus, som vi skämtsamt brukade kalla Plåthuset. Ett trähus som på 70-talet försetts med plåtfasad. Jag arbetar som frilansdesigner och kreatör. I bloggen delar jag med mig av olika kreativa projekt, livet på landet, mitt hem, arbete och annat som inspirerar mig. Välkommen! Kontakt: info@studioplathuset.com

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Samarbeta eller inte samarbeta?

Detta inlägg innehåller annonssamarbeten. Allt som ofta haglar det kommentarer kring influencers samarbeten vara eller inte vara. För ett tag sedan röt Clara ifrån och

2
Läs mer »

Sputnik

  Ja nu har jag tagit mig tid att sätta upp den magiska sputnikstjärnan jag köpte förra året hos Artilleriet. Det är fortfarande en favorit,

2
Läs mer »

Utvecklingsdag hos FGL Store.

Igår tog jag bilen till Varberg för en utvecklingsdag hos FGL Store och Miranda & Kristin. Jag älskar att möta nya människor och se hur

3
Läs mer »
Stäng meny