plathuset_gotland_bebis_tyra_nyfodd7

Tyra <3

Jag kikar in lite kort med en uppdatering från bebisbubblan : ) Den 8 november kom vår omåttligt efterlängtade Tyra till världen <3 Jag hörde henne gny och innan jag ens sett henne så svämmade hjärtat över av kärlek och glädjetårarna rullade ner för kinderna. Att få upp sin bebis på bröstet är det absolut ljuvligaste som finns! Det öppna sår jag haft i mitt hjärta sen vi förlorade vår dotter Freja, har nu äntligen läkt till ett ärr. Ett evigt ärr, en evig saknad men inte längre ett öppet sår. Sakteliga, dag för dag, vågar vi tro att vår Tyra är här för stanna. Lyckan just nu är obeskrivlig <3

Önskar er en fin helg med detta <3

32

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Wow! Så himla häftigt. Jag är så glad för er skull.♥️

    1. Tusen tack rara du och så fint att du gläds med oss! <3

  2. Så fin och underbar! ❤️ Sköt om er och mys i bubblan.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny