Jag heter Therese och bor med min familj på Gotland. För två år sedan tog vi steget från storstaden till landsbygden. Vi flyttade till vårt sommarhus, som vi skämtsamt brukade kalla Plåthuset. Ett trähus som på 70-talet försetts med plåtfasad.

Jag arbetar som frilansdesigner och kreatör. I bloggen delar jag med mig av olika kreativa projekt, livet på landet, mitt hem, arbete och annat som inspirerar mig.

Välkommen!

Kontakt: info@studioplathuset.com

Juliga tips på Gotland

Juliga tips på Gotland

Här kommer några tips för den som befinner sig på Gotland i december. På söndag 2 December kl.11-17 är det Julmarknad med konst, design och vintage på Clarion hotell i Visby. Jag var med och startade upp marknaden 2016, men i år tänkte jag ta en paus och delta som besökare istället. Missa inte alla mina vänner och duktiga kreatörer! Mer om eventet hittar du här. Passa även på att skänka en julklapp under granen i lobbyn när du ändå är där, till initiativet Ensam julgran söker klappar! Klapparna delas sen ut av Frälsningsarmén på Gotland, till barn som behöver det som mest. För varje mottagen julklapp skänks dessutom 10 kr till UNICEF. Här kommer några bilder från förra årets julmarknad:

Sen blir det Julmarknad på Stelor den 9:e december som uppföljare på den mysiga höstmarknaden! Också med vintage, design, hantverk men även loppis, korvgrill, god lunch, fika, ponnyridning och kransbindning! Läs mer här och här.

Lite längre fram i mellandagarna så har vi ju också det supermysiga Tomtetåget i Dalhem, bara en halvmil från där vi bor!

Och så har vi så klart alla andra klassiska jul-event här såsom En medeltida Jul, Jul i S:t Nicolai, Gotlands Lucia och många fler.

Glad första advent om vi inte hörs här innan dess <3

5

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Plåthuset

Jag heter Therese och bor med min familj på Gotland. För två år sedan tog vi steget från storstaden till landsbygden. Vi flyttade till vårt sommarhus, som vi skämtsamt brukade kalla Plåthuset. Ett trähus som på 70-talet försetts med plåtfasad. Jag arbetar som frilansdesigner och kreatör. I bloggen delar jag med mig av olika kreativa projekt, livet på landet, mitt hem, arbete och annat som inspirerar mig. Välkommen! Kontakt: info@studioplathuset.com

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Tv-tips; Jag är Anne

Hej lördag! Veckorna just nu är minst sagt hektiska och jag hinner inte riktigt med mig själv. Jag och Lollo har mycket att göra i

5
Läs mer »

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

5
Läs mer »

Ännu mer julinspiration!

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

5
Läs mer »
Stäng meny