plathuset_februari_sportlov_pulka_utflykt

Juliga tips på Gotland

Här kommer några tips för den som befinner sig på Gotland i december. På söndag 2 December kl.11-17 är det Julmarknad med konst, design och vintage på Clarion hotell i Visby. Jag var med och startade upp marknaden 2016, men i år tänkte jag ta en paus och delta som besökare istället. Missa inte alla mina vänner och duktiga kreatörer! Mer om eventet hittar du här. Passa även på att skänka en julklapp under granen i lobbyn när du ändå är där, till initiativet Ensam julgran söker klappar! Klapparna delas sen ut av Frälsningsarmén på Gotland, till barn som behöver det som mest. För varje mottagen julklapp skänks dessutom 10 kr till UNICEF. Här kommer några bilder från förra årets julmarknad:

Sen blir det Julmarknad på Stelor den 9:e december som uppföljare på den mysiga höstmarknaden! Också med vintage, design, hantverk men även loppis, korvgrill, god lunch, fika, ponnyridning och kransbindning! Läs mer här och här.

Lite längre fram i mellandagarna så har vi ju också det supermysiga Tomtetåget i Dalhem, bara en halvmil från där vi bor!

Och så har vi så klart alla andra klassiska jul-event här såsom En medeltida Jul, Jul i S:t Nicolai, Gotlands Lucia och många fler.

Glad första advent om vi inte hörs här innan dess <3

8
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.