plathuset_gotland_hemma_3e_advent-sno

Om helgen

Redan tisdag idag, men hoppas att ni har haft en fin helg! Min helg var fylld av mysiga aktiviteter och började redan i fredags. Då var vi lediga hela familjen och jag och Harry passade på att ha lite egentid tillsammans <3 Tyra ammar nämligen varannan till var tredje timme, så vi fick tid för en liten avstickare och hon var hemma med John. Vi åkte till Bara-skogen med en fikakorg, för att plocka kottar.

Jag var ute efter grankottar för att göra Trendenser-Fridas krans, men vi hittade inga. Harry förklarade för mig att det nog var ekorren som ätit upp alla : ) Men vi hittade ett lass tallkottar som kanske kan funka istället. Jag har även torkat apelsinskivor som kan bli fina i kransen.

Innan vi for hemåt igen så blev det en liten fika i skogen med äppelmust och pepparkaka!

På lördagen städade vi (äntligen!) ur växthuset och slängde alla vissna plantor på komposten. Vid skymning så blev det fika med tända ljus och julmusik där ute. Växthuset är inte stort med fyra fem person kan iallafall kura ihop sig där inne. Så mysigt att kunna nyttja det året runt! Med ett gäng stearinljus och varma plädar så blir det ganska bra värme därinne. Och som stämningshöjare så började det att snöa… och snöa och snöa…

Så på söndagen såg det ut så här och ingen var gladare än Harry! Vi skyndade ut och Tyra sov som en stock i min gamla åkpåse fodrad med fårskinn <3

Som en toppenavslutning på helgen så var jag och John på julmiddag med hans jobb på Restaurang Rot som huserar i glasstudion Big Pink.

Så gott och mysigt! Nu ska jag försöka komma igång och göra min krans innan Tyra vaknar och julen är över : )

8
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.