plathuset_gotland_julafton_20018_01

Julafton

Kikar in här på bloggen och hoppas att ni har det lika lugnt och skönt som vi. Jag går mestadels runt i stickad ulltröja och långkalsonger – tittar på film, äter rester och tar frisk luft mellan varven. Här kommer några bilder från vår julafton. Vi firade lilla familjen tillsammans med farfar här hemma i plåthuset. Förmiddagen försvann i ett huj. Vid tolv kom svärfar och vi började med en grötlunch innan gick vi ut en sväng i nysnön.

Lördagen innan julafton hade vi julmys med goda vänner, åt middag och pysslade smällkarameller. Det har jag inte gjort sen mellanstadiet tror jag, men de är ju himla härliga! Här hemma får Harrys pynta  som han vill, något ojämnt fördelat med juldekorationer i granen precis som det ska vara i en barnfamilj : )

Här uppe på backen bor vi, närmare bestämt huset till vänster i bild. Så mysigt och vackert när allt är inbäddat i snö <3 Harry letade isblock i alla tunnor och Tyra sov som en stock. När det var dags att gå in så var det riktigt svårt att få med Harry, han ställde sig ytterst tveksam till Kalle Anka och undrade varför man promt måste se på det haha.

En enkel dukning av den enarmade banditen : ) Vi la ribban lågt i år för att kunna njuta av lugnet och familjen. Vi hade förberett våra favoriträtter för att kunna sniffa bebisnacke och umgås, istället för att stressa <3

Väntan på tomten kan kännas lång… Men han kom till slut och alla blev nöjda och glada! Jag fick ett nytt (begagnat) objektiv som jag ser fram emot att testa nu i mellandagarna.

Kram och god fortsättning!

 

 

 

 

10
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.