plathuset_gotland_newbie_borastapeter3

Newbie + Boråstapeter

I torsdags morse steg jag och Tyra upp i ottan för att göra en dagstur till Stockholm. Jag hade blivit bjuden till en workshop, arrangerad av komunikationsbyrån Seizo Creative, för lanseringen av Newbie och Boråstapeters samarbete. Jag blev glatt överraskad när den fina inbjudan kom på posten, det är inte så ofta jag blir bjuden på tillställningar som den här 🙂 Jag har ju en relativt liten följarskara på instagram och håller ganska låg profil, jag uppdaterar när jag orkar och hinner liksom. Så roligt när någon ser och uppskattar det man gör <3 Jag funderade dock länge på hur jag skulle kunna få ihop det med logistiken, det är ju en bit att resa och Tyra helammar fortfarande. Så hon fick helt enkelt följa med! Jag frågade även om min syster möjligtvis kunde få haka på tillställningen som ett par extra armar och det gick bra (tusen tack för det!)

Kollektionen består av tapeter, sängkläder och andra kringprodukter som pyjamas i fina mönster, se mer hos Kappahl och Boråstapeter. I en ateljé i Gamla Stan med fantastiskt ljus fick vi tapetsera och pyssla varsit specialbyggt dockhus. Det fanns en mängd härlig rekvisita uppdukad och parallellt bjöds det på en fantastisk lunch signerad Tea Malmegård.

Jag fastnade dock större delen av tiden i samtal med finingarna Ida “Sullkullan” Gustavsson och Emma Sundh. De var som en trygg hamn mitt ibland en mängd nya ansikten 🙂 Och så min egen syster så klart! Vi har inte setts på länge så under detta event var faktiskt första gången som hon träffade Tyra <3 De funkade sååå fint ihop!

Det var lite meckigt att balansera bebis, måltid, samtal, kamera och pyssel samtidigt, så alla bilder är kanske inte av allra bästa kvalitet men ni får hålla till godo ändå 🙂

Efter eventet landade jag upplyft men också helt slut i min pappas soffa, där bjöds det på en god middag innan det var dags att ta båtbussen tillbaka igen : ) Tusen tack Newbie, Boråstapeter och Seizo Creatvie för att jag fick komma och fyllas av inspiration i det annars lite trötta februari! <3

 

10
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

  1. Ingrid

    men alltså gud så fint det ser ut och vilken rolig workshop!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.