plathuset_gotland_frukost_ladan_hemse-4

En inspirerande frukost och nya bekantskaper

Solen skiner idag och jag känner hur inspirationen väcks till liv. Där efter jul och fram till början av mars så går jag helst i ide, det brukar märkas här på bloggen också. Det händer liksom inte så mycket utöver den vanliga vardagslunken och ljuset är otillräckligt för att haffa kameran mot eftermiddagen – men nu vänder det! Som en extra energi-injektion så tog jag och min granne Camilla ett initiativ till att träffa ett par grymma kvinnor som jag länge varit nyfiken på, nämligen Linnéa och Sandra! Tillsammans driver de inredningsbutiken Ladan och klädmärket Papijjon Sweden här på Gotland.

Jag och Linnéa har haft kontakt på Instagram ett längre tag, men aldrig setts i verkligheten. Jag har gång på gång häpnat över hennes otroliga kreativitet i kombination med hennes fina och vänliga ord. Så jag och Camilla föreslog att ses över en frukost och de nappade och bjöd över oss till Ladan. Så på onsdagsmorgonen hämtade Camilla upp mig och vi rullade mot Hemse med våra småttingar.

Vi togs emot av dessa två fina människor som bjöd på en riktig lyxfrukost på Ladans ovanvåning. Frukosten följdes av kreativitet i form av en liten workshop där vi fick göra pappersblommor. Håll utkik på Ladans Instagram för Sandra och Linnea håller workshops här i lokalen lite då och då! Närmast träffas de som inspiratörer på mässan Gotland Hem och Trädgård.

Sandra tog hand om Tyra en stund så jag fick ro att kreera. De kom så bra överens att Tyra somnade i Sandras famn <3 På bilden här ovan är Camilla i full gång att göra en jätteblomma. Jag gjorde två små “snittblommor” som står i en vas på Harrys rum nu.

Camillas lilla Mirabell kröp omkring och utforskade varenda vrå och hittade en mysig plats under bordet <3 Tiden gick fort och plötsligt var det dags att fara hemåt igen. På vägen ut knäppte jag några bilder i butiken. Det var första gången jag var här och hann inte riktigt studera allt fint i detalj, men sannolikt var det inte mitt sista besök här – 500 kvm butik och ateljé! Butiken håller öppet året runt och nu under lågsäsong torsdag och fredag kl.10-18 och lördagar kl.10-14 (öppet alla dagar under sommaren).

Jag fnular på en intervju framöver med denna kreativa duo. Men nu tar jag helg och med detta önskar jag en fin fredag!

 

12
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.