plathuset_gotland_semester_visby_rosor2

Hej då fina Lovely Life <3

Hej! Som ni har märkt så har bloggen varit väldigt sömnig sen jag fick mitt andra barn. På Instagram har jag fått personliga meddelanden där några av er undrat hur vi mår och var jag tog vägen, kanske är det fler som undrat? Vi mår finfint! Och just precis därför har jag haft svårt att prioritera bloggen. Jag vill vara så närvarande det bara går i livet och med barnen. Därtill odlas, renoveras och njuts det av Gotland i sommartid. Jag insåg något väldigt fint häromdagen – att jag är precis där jag vill vara i livet. Platsen, tiden och tillvaron. Kanske är det första gången som jag inte rusar framåt eller blickar bakåt. Den känslan vill jag bara vara i och förvalta väl, så lusten och tiden att blogga finns helt enkelt inte just nu. Himla fint ändå att stanna upp, landa mjukt och bara vara, efter allt vi gått igenom som familj.

Så ett stort tack till Lovely Life som trott på mig trots att jag inte hade bloggat tidigare och inte minst till alla er som följt mig. Jag har fått uppleva mycket härligt och funnit nya vänner genom mina digitala kanaler, det är jag otroligt tacksam för! <3

Kanske öppnar jag upp bloggen på min egen plattform så småningom, men tills vidare finns jag sporadiskt kvar på Instagram – under namnet @plathuset

Nu struntar jag alla måsten och går ut i sommaren, hoppas att ni gör detsamma. Lev väl!
Tack för mig/ Kramar Therese

Bild 1 och 4 tagna av Emma Sundh

 

9
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Linda

    Tack fina du för den här tiden. Kommer sakna dig! Du är varmt välkommen tillbaka i framtiden om du blir sugen på att blogga igen. <3

  2. Katrin Bååth

    Tack för fina blogginlägg och härlig läsning kära bloggkollega. Hoppas vi springer på varandra IRL snart. Kram Katrin Bååth

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.