Ulrika Randel heter jag som driver bloggen vars namn kommer av att jag bor i en våning i Stockholm med just 17 dörrar. Inredning är min stora passion men här kan ni också läsa om mycket annat inom livsstil, såsom resor, mode, familjeliv och trädgård. Jag älskar den skandinaviska estetiken i kombination med bohemiska inslag. I mixen där någonstans hittar ni min stil. Här visar jag glimtar från mitt eget hem och liv, blandat med inspiration från annat håll. Välkomna!

Instagram: @seventeendoors

Numera hittar du bloggen Seventeen doors här.

tine k home, part two

  
Det som känns mest nytt i Tine K:s sommarkollektion är de grå och framförallt blå tonerna. 
Självklart passar det en sommarkollektion. 
 

 ”When I selected the shapes and colors, I collected my mood board pieces while strolling along the coast and imagining myself in the midst of the simple summerhouse living that I love so much. For me, nothing says summer like a sea side home”.
                                                                                     Tine Kjeldsen
                         

pics: seventeendoors

Jag kan inte annat än att hålla med. Längtar så efter ett eget litet sommarhus och på väg hem från Mölle idag, svängde vi in på småvägar och tittade på igenbommade hus vid havet. En dag ska vi hitta vårt hus..

Jag får passa på att önska er en fin ny vecka redan nu!
p.s. Korgväskan med fransar i denim (på första bilden) kom nästan med hem, men jag ångrade mig i sista minuten, och gissa vem som ångrar sig igen nu..

seventeendoors.blogspot.com
0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

seventeendoors

Ulrika Randel heter jag som driver bloggen vars namn kommer av att jag bor i en våning i Stockholm med just 17 dörrar. Inredning är min stora passion men här kan ni också läsa om mycket annat inom livsstil, såsom resor, mode, familjeliv och trädgård. Jag älskar den skandinaviska estetiken i kombination med bohemiska inslag. I mixen där någonstans hittar ni min stil. Här visar jag glimtar från mitt eget hem och liv, blandat med inspiration från annat håll. Välkomna! Instagram: @seventeendoors Numera hittar du bloggen Seventeen doors här.

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

När ränderna går ur

När minimalisten i mig väcks till liv då är det ungefär så här det ser ut. Så ni ser, citatet Ränderna går aldrig ur har

0
Läs mer »
Stäng meny