"the natural home"

Dagens blommor blev ett par knippen rosa ranunkler. På väg hem från torget fick jag ett meddelande om att den beställda boken “The Natural Home” av Hans Blomquist (foto Debi Treloar) hade kommit, och väntade på att bli upplockad. 

Den  infriade verkligen mina höga förväntningar. Precis den inspiration som jag är ute efter till vårt nya sommarställe. En del favorithem som jag läst om i magasin tidigare är med också. Här följer lite smakprov.

Kommer ni ihåg att jag berättade att jag hittade ett underrede till ett bord i ett dike? Det påminner om det här, alltså ganska långt och smalt och passar bra till en bänk eller kökssoffa. Jag är dessutom helt galen i små trärena pallar som den på bilden, skandinaviska såväl som asiatiska.

Jag har flera gånger blivit besviken när jag beställt inredningsböcker som rekommenderats av andra, och det beror väl på att smaken är olika.. Men jag rekommenderar “The Natural Home” varmt, och törs säga att ni kommer inte att bli besvikna. Om ni är intresserade kan ni också kika in i Hans Blomquists portfolio.

pics: seventeendoors

Enkelt, luftigt och lugnt, precis som jag vill ha det i vårt sovrum, både här hemma och på landet.
Today’s flowers in our kitchen and a new inspiring interior book, The Natural Home, by art director and stylist Hans Blomquist, with photography by Debi Treloar. I highly recommend it!
seventeendoors.blogspot.com
0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny