a slow thursday night

Tittar in här ikväll med ett fint kök och en ljus matplats. Jag är på jakt efter ett skåp till landet, gärna vitrin upptill men med dold förvaring nertill, men betydligt nättare än det på bilden. Inga krussiduller, utan raka linjer. Helt vill jag ha ett gammalt, men hittar inget på auktionssidorna eller Blocket (har aldrig lyckats göra något fynd på det sistnämnda). Så lämna gärna en kommentar om ni har något tips!

pic: James Merell/Living etc

Mannen flög in från Danmark ikväll, och jag hade hoppats på senaste RUM som inte längre går att få tag på i Sverige. Men den hade tyvärr inte funnits på den lilla flygplats som han flög ifrån, så istället fick jag trösta mig med senaste Bo Bedre (juni). Men det var inte helt fel det heller, då den innehåller många danska lyxiga sommarhus med med mycket bra terrassinspiration. Passar på och önska er en fin fredag redan nu!

seventeendoors.blogspot.com
0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny