Ulrika Randel heter jag som driver bloggen vars namn kommer av att jag bor i en våning i Stockholm med just 17 dörrar. Inredning är min stora passion men här kan ni också läsa om mycket annat inom livsstil, såsom resor, mode, familjeliv och trädgård. Jag älskar den skandinaviska estetiken i kombination med bohemiska inslag. I mixen där någonstans hittar ni min stil. Här visar jag glimtar från mitt eget hem och liv, blandat med inspiration från annat håll. Välkomna!

Instagram: @seventeendoors

Numera hittar du bloggen Seventeen doors här.

a slow thursday night

Tittar in här ikväll med ett fint kök och en ljus matplats. Jag är på jakt efter ett skåp till landet, gärna vitrin upptill men med dold förvaring nertill, men betydligt nättare än det på bilden. Inga krussiduller, utan raka linjer. Helt vill jag ha ett gammalt, men hittar inget på auktionssidorna eller Blocket (har aldrig lyckats göra något fynd på det sistnämnda). Så lämna gärna en kommentar om ni har något tips!

pic: James Merell/Living etc

Mannen flög in från Danmark ikväll, och jag hade hoppats på senaste RUM som inte längre går att få tag på i Sverige. Men den hade tyvärr inte funnits på den lilla flygplats som han flög ifrån, så istället fick jag trösta mig med senaste Bo Bedre (juni). Men det var inte helt fel det heller, då den innehåller många danska lyxiga sommarhus med med mycket bra terrassinspiration. Passar på och önska er en fin fredag redan nu!

seventeendoors.blogspot.com
0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

seventeendoors

Ulrika Randel heter jag som driver bloggen vars namn kommer av att jag bor i en våning i Stockholm med just 17 dörrar. Inredning är min stora passion men här kan ni också läsa om mycket annat inom livsstil, såsom resor, mode, familjeliv och trädgård. Jag älskar den skandinaviska estetiken i kombination med bohemiska inslag. I mixen där någonstans hittar ni min stil. Här visar jag glimtar från mitt eget hem och liv, blandat med inspiration från annat håll. Välkomna! Instagram: @seventeendoors Numera hittar du bloggen Seventeen doors här.

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Om helgen

Redan tisdag idag, men hoppas att ni har haft en fin helg! Min helg var fylld av mysiga aktiviteter och började redan i fredags. Då

0
Läs mer »

Jag flyttar

Så var det dags att säga hejdå till den här underbart härliga sidan och flytta min blogg till min alldeles egna sida. Jag har bloggat

0
Läs mer »
Stäng meny