Ulrika Randel heter jag som driver bloggen vars namn kommer av att jag bor i en våning i Stockholm med just 17 dörrar. Inredning är min stora passion men här kan ni också läsa om mycket annat inom livsstil, såsom resor, mode, familjeliv och trädgård. Jag älskar den skandinaviska estetiken i kombination med bohemiska inslag. I mixen där någonstans hittar ni min stil. Här visar jag glimtar från mitt eget hem och liv, blandat med inspiration från annat håll. Välkomna!

Instagram: @seventeendoors

Numera hittar du bloggen Seventeen doors här.

sea side house

Det här huset vid havet lutar lite mycket åt shabby chic-hållet för min del, men jag tycker ändå att det är fint. Jag gillar själva köksbänken och älskar matbordet, men på väggen hade det gärna fått vara något annat än det rustika vitmålade skåpet. Och kanske lite mörkt grå toner på väggen hade givit lite mer tyngd åt rummet. Det är ju ganska mycket vitt i taket också.

Här var det ju faktiskt en vacker grå ton på väggen. Mycket havskänsla här, och det tycker jag om.

pics: Paul Massey/Living Etc via Purple Area
Sovrummet och badrummet gillar jag rakt av. Fint med gråmålat badkar.
Önskar er en riktigt bra tisdag!

seventeendoors.blogspot.com
0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

seventeendoors

Ulrika Randel heter jag som driver bloggen vars namn kommer av att jag bor i en våning i Stockholm med just 17 dörrar. Inredning är min stora passion men här kan ni också läsa om mycket annat inom livsstil, såsom resor, mode, familjeliv och trädgård. Jag älskar den skandinaviska estetiken i kombination med bohemiska inslag. I mixen där någonstans hittar ni min stil. Här visar jag glimtar från mitt eget hem och liv, blandat med inspiration från annat håll. Välkomna! Instagram: @seventeendoors Numera hittar du bloggen Seventeen doors här.

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

När ränderna går ur

När minimalisten i mig väcks till liv då är det ungefär så här det ser ut. Så ni ser, citatet Ränderna går aldrig ur har

0
Läs mer »
Stäng meny