sea side house

Det här huset vid havet lutar lite mycket åt shabby chic-hållet för min del, men jag tycker ändå att det är fint. Jag gillar själva köksbänken och älskar matbordet, men på väggen hade det gärna fått vara något annat än det rustika vitmålade skåpet. Och kanske lite mörkt grå toner på väggen hade givit lite mer tyngd åt rummet. Det är ju ganska mycket vitt i taket också.

Här var det ju faktiskt en vacker grå ton på väggen. Mycket havskänsla här, och det tycker jag om.

pics: Paul Massey/Living Etc via Purple Area
Sovrummet och badrummet gillar jag rakt av. Fint med gråmålat badkar.
Önskar er en riktigt bra tisdag!

seventeendoors.blogspot.com
0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny