broste cph concept store

När jag tänker på julen på vårt ställe vid havet, är det givetvis i naturen jag hämtar inspirationen.

 

Broste Copenhagens fina sortiment, med den rätta enkla nordiska stilen, har jag skymtat här och där i nätbutiker, men inte hittat någon välsorterad återförsäljare i Stockholm. Men nu har Broste Copenhagen slagit upp dörrarna till en hel konceptbutik på Sveavägen 94 i Stockholm. Jag måste dit!

 
Jag gillar verkligen den här färgskalan.
pics: pressbilder/Broste Copenhagen

En inspirerande katalog finns att bläddra i före besöket Dagens tips!
(en lista på återförsäljare i närheten av dig finns givetvis på hemsidan)
 
En fin ny vecka önskar jag er läsare också!
 
 

 

seventeendoors.blogspot.com
0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny