Ulrika Randel heter jag som driver bloggen vars namn kommer av att jag bor i en våning i Stockholm med just 17 dörrar. Inredning är min stora passion men här kan ni också läsa om mycket annat inom livsstil, såsom resor, mode, familjeliv och trädgård. Jag älskar den skandinaviska estetiken i kombination med bohemiska inslag. I mixen där någonstans hittar ni min stil. Här visar jag glimtar från mitt eget hem och liv, blandat med inspiration från annat håll. Välkomna!

Instagram: @seventeendoors

Numera hittar du bloggen Seventeen doors här.

broste cph concept store

När jag tänker på julen på vårt ställe vid havet, är det givetvis i naturen jag hämtar inspirationen.

 

Broste Copenhagens fina sortiment, med den rätta enkla nordiska stilen, har jag skymtat här och där i nätbutiker, men inte hittat någon välsorterad återförsäljare i Stockholm. Men nu har Broste Copenhagen slagit upp dörrarna till en hel konceptbutik på Sveavägen 94 i Stockholm. Jag måste dit!

 
Jag gillar verkligen den här färgskalan.
pics: pressbilder/Broste Copenhagen

En inspirerande katalog finns att bläddra i före besöket Dagens tips!
(en lista på återförsäljare i närheten av dig finns givetvis på hemsidan)
 
En fin ny vecka önskar jag er läsare också!
 
 

 

seventeendoors.blogspot.com
0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

seventeendoors

Ulrika Randel heter jag som driver bloggen vars namn kommer av att jag bor i en våning i Stockholm med just 17 dörrar. Inredning är min stora passion men här kan ni också läsa om mycket annat inom livsstil, såsom resor, mode, familjeliv och trädgård. Jag älskar den skandinaviska estetiken i kombination med bohemiska inslag. I mixen där någonstans hittar ni min stil. Här visar jag glimtar från mitt eget hem och liv, blandat med inspiration från annat håll. Välkomna! Instagram: @seventeendoors Numera hittar du bloggen Seventeen doors här.

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Om helgen

Redan tisdag idag, men hoppas att ni har haft en fin helg! Min helg var fylld av mysiga aktiviteter och började redan i fredags. Då

0
Läs mer »

Jag flyttar

Så var det dags att säga hejdå till den här underbart härliga sidan och flytta min blogg till min alldeles egna sida. Jag har bloggat

0
Läs mer »
Stäng meny