still life by me

photographer: Kristofer Johnsson

Vårt första uppdrag på Beckmans stylingkurs var att hitta sin egen stil och visa den i form av ett stilleben. Jag är ganska klar över min egen stil. Den är rätt ren, lite grafisk, och flirtar med det mer romantiska boho-chica emellanåt. Självklart strävar man ständigt efter utveckling, och det jag vill se mer av hos mig själv är mer “rockiga” och ful(snygga) inslag.
    Här skapade jag ett stilleben av ett axplock av saker från min byrå här hemma. Therese Sennerholts citat låg i välkomstpaketet från Beckmans, och passar väl in där jag befinner mig i livet, på många plan, idag. Ringen med nitarna är mitt försök att föra in lite rock 😉
    Imorgon är det dags för kurs med Lotta Agaton igen, och på söndag har vi ett riktigt spännande uppdrag att utföra i studio. Självklart ska jag berätta mer snart. Men ni vet, det är lite hemligt än så länge 😉

Hoppas ni får en skön helg alla fina läsare!

seventeendoors.blogspot.com
0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.