props

Som lite pausmusik här när jag är i NYC får ni se lite mer bilder från kursen på Beckmans med Lotta Agaton och plåtningen i Delight Studios. Är det någon som vet namnet på blommorna ovan? När jag var ute i sista minuten för att köpa dem fick jag klart för mig att de kommer i två varianter, en lite bolligare och den här lite spretigare (som jag ville ha till den här bilden). Jag tycker att de är så underbara då de lyser upp ett helt rum, trots att de “bara” är gröna.

Behind the scene 🙂
pics: seventeendoors

Doftljuset på bilden är min senaste passion (bye bye Byredo..). Jag återkommer om det.
Som sagt kan det bli lite tyst här några dagar, men jag är snart tillbaks med massor av inspiration från det stora äpplet! 🙂
seventeendoors.blogspot.com
0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.