Ulrika Randel heter jag som driver bloggen vars namn kommer av att jag bor i en våning i Stockholm med just 17 dörrar. Inredning är min stora passion men här kan ni också läsa om mycket annat inom livsstil, såsom resor, mode, familjeliv och trädgård. Jag älskar den skandinaviska estetiken i kombination med bohemiska inslag. I mixen där någonstans hittar ni min stil. Här visar jag glimtar från mitt eget hem och liv, blandat med inspiration från annat håll. Välkomna!

Instagram: @seventeendoors

Numera hittar du bloggen Seventeen doors här.

in my windows

Det såg rätt påvert ut här hemma i vardagsrumsfönstren, så det mesta som stod i kökets burspråk åkte dit istället. Jag får lov att köpa lite kryddor till köksfönstret där det blev väldigt tomt. Det känns meningslöst att köpa nya växter den här årstiden, då man nästan aldrig är hemma ändå. Så det får se lite kargt ut tills vidare.

pics: seventeendoors

Den lilla skålen har jag tipsat om tidigare, den heter Lily Mini och här hittar ni den.
Nu ska jag bara ta det extremt lugnt resten av söndagen, då jag inte är särskilt pigg idag… Men att sitta på Orangeriet och dricka ett glas för mycket medan fullmånen gick upp över Söders höjder i juninatten var fullkomligt magiskt igår. Så det får det väl vara värt.
seventeendoors.blogspot.com
0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

seventeendoors

Ulrika Randel heter jag som driver bloggen vars namn kommer av att jag bor i en våning i Stockholm med just 17 dörrar. Inredning är min stora passion men här kan ni också läsa om mycket annat inom livsstil, såsom resor, mode, familjeliv och trädgård. Jag älskar den skandinaviska estetiken i kombination med bohemiska inslag. I mixen där någonstans hittar ni min stil. Här visar jag glimtar från mitt eget hem och liv, blandat med inspiration från annat håll. Välkomna! Instagram: @seventeendoors Numera hittar du bloggen Seventeen doors här.

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Om helgen

Redan tisdag idag, men hoppas att ni har haft en fin helg! Min helg var fylld av mysiga aktiviteter och började redan i fredags. Då

0
Läs mer »

Jag flyttar

Så var det dags att säga hejdå till den här underbart härliga sidan och flytta min blogg till min alldeles egna sida. Jag har bloggat

0
Läs mer »
Stäng meny