plathuset_hemma_hos_mrs_mighetto_anna_sylvan_barnrum4

OFF FOR THE WEEKEND

seventeendoorsoutfit

I helgen ser jag fram emot ett strandbröllop på västkusten, så här pågår packningen redan för fullt eftersom vi sticker d i r e k t efter jobbet imorgon.

seventeendoorsoutfit1

Jag lyckades få tag i det sista exemplaret av den här klänningen (ja, är man marmorälskare så är man!) från Twist & Tango i min storlek i en liten affär uppe i Västerbotten på halva priset! I Stockholm var den slutsåld sen länge, men jag gav mig inte!

seventeendoorsoutfit2

Idag hittade jag en mjuk och mysig sjal på Zara i blått och grått som får duga till. Tyvärr har jag forfarande ett skoproblem, och så kommer det nog att förbli.. Får leta upp något gammalt ur garderoben, helt enkelt.

Här hemma håller mormor och morfar ställningarna, tillsammans med småtjejerna. Ska bli superskönt med en solig helg vid havet!

Photo: seventeendoors

 

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.