Emma velobloom

COPPER ORANGE

Nordsjo_COTY15_Event-1

Det måste ha varit en rätt rolig syn för någon utifrån när 18 bloggare virrade runt bland all “props” när vi skulle gestalta  2015 års kulör – Copper Orange – på Nordsjös event i Göteborg i torsdags. Johanna och hennes kollegor från Change hade dock gjort det tacksamt för oss då det mesta ni kan tänka er fanns på plats. Blir ni inte också lite sugna på att plocka från det här smörgåsbordet!?

Nordsjo_COTY15_Event-3Nordsjo_COTY15_Styling1_StylisterTrots det lyckades vårt styling-team för dagen, Anna-Malin, jag och Amelia, lägga beslag på festvåningens porslin och bestick. Och de där träpinnarna som Amelia plockade fram ur ett hörn, hörde kanske inte heller till den tilltänkta rekvisitan. Det gäller att vara kreativ.Nordsjo_COTY15_Event-37Kreativ som få är den här tjejen, fina Daniella Witte. 

Nordsjo_COTY15_Event-26Nordsjo_COTY15_Event-10Nordsjo_COTY15_Styling1

Här är alltså den utlovade bilden i bättre kvalitet på vår tolkning av Colour of the Year 2015 – Copper Orange.

Fin söndag!

 

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny