Ulrika Randel heter jag som driver bloggen vars namn kommer av att jag bor i en våning i Stockholm med just 17 dörrar. Inredning är min stora passion men här kan ni också läsa om mycket annat inom livsstil, såsom resor, mode, familjeliv och trädgård. Jag älskar den skandinaviska estetiken i kombination med bohemiska inslag. I mixen där någonstans hittar ni min stil. Här visar jag glimtar från mitt eget hem och liv, blandat med inspiration från annat håll. Välkomna!

Instagram: @seventeendoors

Numera hittar du bloggen Seventeen doors här.

SPARMANNIA AFRICANA

SPARMANNIA AFRICANA

rumslind

När man samma dag lägger märke till en ny växt via ett par inredningsbloggare, måste det väl vara ett tecken på en ny trendväxt. Jag talar om Rumslinden. Imke Janoschek, redaktionschef på Residence, skriver om Rumslinden här och på bilden ser ni stylisten Hans Blomquists imponerande exemplar hemma i våningen i Paris. I nästa nummer av just Residence kommer vi att få titta in i hans våning i Paris. Det reportaget ser jag verkligen fram emot!

tantjohanna_artilleriet6

Och är det inte en Rumslind där i krukan på bilden som Tant Johanna visade tidigare i veckan från Artilleriets nya utställning? Trendväxt eller inte, jag vill också ha en rumslind hos mig! Var får jag tag i en och hur sköter man dem?

Foto: 1 Hans Blomquist via boken In Detail, 2 Johanna Bradford

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

seventeendoors

Ulrika Randel heter jag som driver bloggen vars namn kommer av att jag bor i en våning i Stockholm med just 17 dörrar. Inredning är min stora passion men här kan ni också läsa om mycket annat inom livsstil, såsom resor, mode, familjeliv och trädgård. Jag älskar den skandinaviska estetiken i kombination med bohemiska inslag. I mixen där någonstans hittar ni min stil. Här visar jag glimtar från mitt eget hem och liv, blandat med inspiration från annat håll. Välkomna! Instagram: @seventeendoors Numera hittar du bloggen Seventeen doors här.

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Jag flyttar

Så var det dags att säga hejdå till den här underbart härliga sidan och flytta min blogg till min alldeles egna sida. Jag har bloggat

0
Läs mer »

Tv-tips; Jag är Anne

Hej lördag! Veckorna just nu är minst sagt hektiska och jag hinner inte riktigt med mig själv. Jag och Lollo har mycket att göra i

0
Läs mer »

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

0
Läs mer »
Stäng meny