rumslind

SPARMANNIA AFRICANA

rumslind

När man samma dag lägger märke till en ny växt via ett par inredningsbloggare, måste det väl vara ett tecken på en ny trendväxt. Jag talar om Rumslinden. Imke Janoschek, redaktionschef på Residence, skriver om Rumslinden här och på bilden ser ni stylisten Hans Blomquists imponerande exemplar hemma i våningen i Paris. I nästa nummer av just Residence kommer vi att få titta in i hans våning i Paris. Det reportaget ser jag verkligen fram emot!

tantjohanna_artilleriet6

Och är det inte en Rumslind där i krukan på bilden som Tant Johanna visade tidigare i veckan från Artilleriets nya utställning? Trendväxt eller inte, jag vill också ha en rumslind hos mig! Var får jag tag i en och hur sköter man dem?

Foto: 1 Hans Blomquist via boken In Detail, 2 Johanna Bradford

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny