08ed8ce07d8a48ce17886c3aa5365e4d

HAPPY NEW YEAR

localmilk3Så här under mellandagarna har jag haft tid att hänga en del på internet, och upptäckt lite nya bloggar. Local Milk har jag följt på instagram länge, men missat helt att det även finns en helt fantastisk blogg, som Beth Kirby som titulerar sig själv som fotograf/stylist/skribent/kock, driver. Alltså spana in den här juldukningen, som passar minst lika bra till nyår! Fler bilder hittar ni här.

localmilk7localmilk1localmilk2localmilk6localmilk5localmilk4I vardagen hinner jag inte läsa så mycket bloggar, utan det blir de gamla vanliga inredningsfavoriterna som ni hittar under “links” i min profil och de allra bästa som ni hittar här hos Lovely Life. Men nu har jag som sagt vidgat mina vyer inom bloggsfären under dagarna och har hittat några nya favoriter som inspirerar mig.

Först och främst, ingen har väl missat att självaste Ulf Lundell har börjat blogga!? Jag gillar även hans dotter Sanna Lundells blogg, och det är fascinerande hur lika de båda skriver. En kombination av betraktelser av det enkla och vackra i livet och starka ord om samhällets orättvisor. Jag gillar.

Underbara Clara har tydligen bloggat i åtta år och det har tydligen tagit mig lika många år att upptäcka. Framför allt är hon är så enormt stor förebild för oss bloggare och det behövs! Emellanåt tappar man ju sugen, och det här inlägget var precis vad jag behövde läsa för att rycka upp mig och tänka att jag behöver dra upp lite riktlinjer och mål för 17doors. Kan hon kan jag! Tack för inspirationen Clara!

Hos Amelia bloggar också numera Jenny Strömstedt, som väl är Sveriges coolaste kvinna med en riktigt vass penna. Jag älskar hennes krönikor som alltid är mitt i prick.

Victoria Skoglund, som driver Zeta Finsmakarens trädgård, är också en av mina favoriter på instagram, men ni vet väl att hon också bloggar hos Lantliv, och hennes nyårsinlägg berörde mig otroligt starkt. Så fint skrivet! Bästa slutordet för 2014.

08ed8ce07d8a48ce17886c3aa5365e4dJag förstår att ni har fullt upp denna dag, men det vore superkul om ni kunde lämna era bästa bloggtips här i kommentarfältet. Och sedan undrar jag ju vad ni vill se mer av här hos mig med 17 dörrar under 2015? Hjälp mig att bli bättre helt enkelt, snälla ni.

Nu måste jag ta tag i dagen. Jag firar nyår traditionsenligt med middag hos vänner ute i förorten. När jag skulle förbeställa taxi igår var det redan fullbokat hos vissa bolag (!), men det löste sig sen. Klädseln har jag inte ens hunnit fundera över, men det kvittar för vet ni vad, jag får håret fixat på salong idag. Huvudsaken man är snygg i håret är mitt motto, då kan man alltid komma undan med sin outfit. Tyvärr inte lika lätt omvänt. Och strumpbyxorna är inköpta.

Kära fina läsare, tack för att ni kikar in här och Gott nytt år!

Foto: Beth Kirby

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.